PlayStation 5 fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu iddiası - Haberler - indir.com

PlayStation 5 fiyatı ve çıkış tarihi belli oldu iddiası

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-20 11:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

PS5 fiyatı ve çıkış tarihi hakkında yeni bilgiler her geçen gün gelmeye devam ediyor. Daha önceden yapılan sızıntı ile birlikte Amazon'un Fransa sayfası üzerinde ortaya çıkan PS5 fiyatı ve çıkış tarihi, şimdi de güvenilir kaynaklar tarafından paylaşıldı.

Daha önceden Xbox Series X ve PlayStation 5 konsolları ile ilgili yapmış olduğu isabetli sızıntılar ile tanınan Roberto Serrano, paylaşmış olduğu yeni raporda ise hem PS5'in hem de Xbox Series X'in merak edilen çıkış tarihini gözler önüne serdi.

Xbox Series X hakkında yeni teknik detaylarXbox Series X hakkında yeni teknik detaylar

Bu kısımda ilk olarak Xbox Series X'in çıkış tarihini açıklayan Serrano, söz konusu konsolun 6 Kasım 2020 tarihinde satışta olacağını ifade etti. Buna ek olarak Xbox Series X'in uygun fiyatlı versiyonu olarak belirtilen Xbox Series S'in de 5 Kasım tarihinde satışta olacağını ifade eden Serrano,  PS5’in ise Xbox Series X’den 1 hafta sonra piyasaya sunulacağına da dikkat çekti.

Herkesin bildiği gibi Microsoft, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu bir basın açıklaması ile birlikte Xbox Series X'in Kasım ayın içerisinde çıkacağını doğrulamıştı. Bugün ise Serrano tarafından paylaşılan raporlar ile birlikte bahsi geçen oyun konsollarının çıkış yapacağı tarih de netlik kazanmış oldu.

Bunlara ek olarak Serrano, oyuncular tarafından merakla beklenen PS5'in de çıkış tarihini açıkladı. Bu kısımda ise Serrano, 

PS5 modellerinin 13 Kasım 2020 tarihinde satışa sunulacağını belirtti. PS5 ve Xbox Series X modellerinin çıkış tarihi ise şu şekilde sıralanıyor:

Xbox Series X ve PlayStation 5 Çıkış Tarihi:

  • Xbox Series S – 5 Kasım 2020 
  • Xbox Series X – 6 Kasım 2020 
  • PlayStation 5 – 13 Kasım 2020

Tabiki şimdilik Sony ve Microsoft taraflarından resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat Serrano bu bilgileri sie Sony'e ve Microsoft'a yakın olan kaynaklardan elde ettiğini bilhassa ifade etti. Bu da sızıntıların doğruluğunu güçlendiriyor.

 





PAYLAŞ