PlayStation 5 fiyatı beklentileri karşılayacak mı? - Haberler - indir.com

PlayStation 5 fiyatı beklentileri karşılayacak mı?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-16 17:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Sony'nin yeni jenerasyon oyun konsolunun tanıtımının ardından üç güç geçti. Online ortam üzerinde gerçekleşen tanıtım konsolun fiyatıyla ilgili olarak herhangi bir bilgi maalesef bulunmuyor. Konuyla ilgili olarak bir süre daha net bilgiye ulaşamayacağız gibi görünüyor. Oyun konsolları arasında güvenilir bir yere sahip olan PlayStation 5 fiyatı için bekleyenleri sevindirecek bir iddia ortaya çıktı. 

Söz konusu bu heyecanlandıracak iddianın sahibi eski Xbox pazarlama müdürü Albert Penello'nun ta kendisidir. Konsolların fiyatlarına bir dönem yön vermesiyle bilinen bu isimden gelen açıklama uygun fiyatlı konsol bekleyenleri heyecanlandırmayı başardı. 

Merakla beklenen PlayStation 5 tanıtıldıMerakla beklenen PlayStation 5 tanıtıldı

PlayStation 5 fiyatı beklentileri karşılayacak mı?

Teknoloji dünyasında artan üretim maliyetleri, PC parçası üreticilerinin fiyat performans amacına hizmet etmeye odaklanması gibi etkenler Sony'i fiyat konusunda zora düşmüş gibi gözüküyor. Rakibi Xbox Series X‘ten ucuz veya yakın bir fiyatta olmasını beklediğimiz konsol için beklentiler tavan yapmış gibi gözüküyor.

Xbox’ın eski pazarlama müdürü olan Albert Penello dün akşam Twitter üzerinde gerçekleştirmiş olduğu sohbetteki sorulardan birine yanıt verdi. Kendisine yöneltilen “PlayStation 5 fiyatı ne kadar olur?” sorusuna kesinlikle 499 dolardan fazla olmayacağı cevabını verdi. Kendisi çok emin konuşmak istemediğini eklese de bu konuda çok emin olduğunu dile getirdi. Şu an için söz  konusu konsolun fiyatıyla ilgili olan en net bilgi Panello tarafından aktarılmış olabilir. Daha önceden Sony'nin oyun konsollarına karşı rekabet eden bir isimden bu cevabı almak oyuncuları heyecanlandırdı. Firma sessizliğini koruyor olsa da yeni oyun konsolun fiyatı hakkında iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. 

 


GTA 5 yenilenmiş versiyonuyla 2021'de PlayStation 5'e geliyorGTA 5 yenilenmiş versiyonuyla 2021'de PlayStation 5'e geliyor
Bethesda PlayStation 5'e ve PC'ye özel oyunları duyurduBethesda PlayStation 5'e ve PC'ye özel oyunları duyurdu
PlayStation 5'in oyun hızını zirveye taşıyacak aksesuarPlayStation 5'in oyun hızını zirveye taşıyacak aksesuar

PAYLAŞ