Playstation 5 düşük çözünürlüklü oyunları bile göz alıcı hale getirecek - Haberler - indir.com

Playstation 5 düşük çözünürlüklü oyunları bile göz alıcı hale getirecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-10 21:46:02
Editör : Muhammed Kaya
Kategori : Etkinlik

PlayStation 5, 8K'nin baş döndürücü çözünürlüklerine kadar bazı içerikleri görüntüleme yeteneğine sahip olacak - çoğu gizlenmiş olsa da Sony'nin konsolla ilgili bazı açıklamaları sayesinde çok şey biliniyor.

Sony yöneticisi Luca Dalco Resmi PlayStation Dergisi'ne “Görsel kapasite beklediğimiz en önemli gelişmelerden biri” dedi. “PS4'te de mümkün olan en yüksek çözünürlüklü dokuları kullanmak için çok çalıştık; yine de PS5, 4096 piksel / kareye kadar inanılmaz bir Texel yoğunluğu kullanmamıza izin verecek - bu, görselin daha düşük çözünürlüklerde de tamamen ayrıntılı olacağı anlamına geliyor. ”

PS4'ün Sony'nin herkese açık olarak paylaştığı diğer önemli özellikleri, ekstra grafik gücü ve ışın izlemenin dahil edilmesinden özellikle söz eden Dalco'ya göre "inanılmaz derecede heyecan verici". “Stüdyomuz dört yıldır çok yol kat etti ve fotogerçekçilik için çok çaba gösterdik” dedi. “Vizyonumuzu oyunculara getirmemizi destekleyecek yeni nesil donanımın geldiğini görmekten heyecan duyuyoruz.” Aylarca bekledikten sonra, sonunda geliştiricilerin konsolun grafik özellikleri hakkında açıkça konuştuğunu görmeye başlıyoruz.  Ayrıca The Last of Us geliştiricisi Naughty Dog'un eski yaratıcı direktörü Bruce Stanley, artan işlem gücünün “duman, su, rüzgar” dan gerçekçi saç efektlerine - parlak saç jölesinin köpürmesine kadar mümkün kıldığı çevresel etkilerden bahsetti.





PAYLAŞ