PlayStation 5 çıkış dönemi belli oldu - Haberler - indir.com

PlayStation 5 çıkış dönemi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-06 19:31:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Sony'nin merakla beklenen ve büyük heyecan yaratan yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in ne zaman çıkacağına dair bir bilgilendirme gerçekleştirilen lansmanda verilmemişti. Ortaya birçok iddia atılmasının ardından bu defa kesin olduğu söylenebilecek bir sızıntı ortaya çıktı. Konsolun net çıkış tarihi bilinmese de PlayStation 5 çıkış dönemi netlik kazandı.

Amazon'un Hindistan kolunda konsolun tanıtım sayfası yayınlandı. Bu sayfadaki bilgiler daha önce edinilen bilgilerden farksız.

Sony'den PlayStation'ların güvenliğin Hata Avı programıyla sağlayacakSony'den PlayStation'ların güvenliğin Hata Avı programıyla sağlayacak

PlayStation 5 için yeni detaylar

Amazon'da görünen tanıtım sayfaysı, PlayStation 5'in Late 2020 yani bu yılın son çeyreğinde geleceğini kesinleştiriyor. Konsolun ne zaman çıkacağına dair resmi bir açıklama henüz yapılmış değil. 2020 yılının sonu ya da 2021 yılının başı olarak tahmin edinilen tarihten itibaren konsolun bu sene sonunda geleceği doğrulanmış oldu.

PlayStation 5 çıkış tarihi yaklaşırken Hindistan'da bu yıl sonunda bir tanıtım daha yapılacak. Amazon ve Flipkart'ta ürünün listelenmesi de bu lansmana bir işaret olarak kabul ediliyor. Konsol ile ilgili yeni detayları göreceğimiz tanıtım sayfası şu an bir kılavuz niteliğinde. Yapılan resmi duyurular beraberinde bu safyadan konsol ile ilgili diğer bilgilere erişebileceğiz.

İnternet sitelerinde yavaş yavaş görünmeyen başlayan PlayStation 5 için detaylar günden güne netlik kazanıyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne gibi bilgiler ile karşılaşacağız. 


Facebook ve Instagram'daki PlayStation reklamları askıya alındıFacebook ve Instagram'daki PlayStation reklamları askıya alındı

PAYLAŞ