PlayStation 5 bekleyenlere üzücü haber geldi - Haberler - indir.com

PlayStation 5 bekleyenlere üzücü haber geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-15 16:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Kısa bir zaman diliminde başarı sergileyen PlayStation 4, Sony 2013 yılında piyasaya sürmüştü. PS5 için çalışmalarını hala sürdüren firma, Konsolun çıkışından 3 yıl sonra ilk ara nesil konsol modelini bizlerle buluşturdu. Konsol nesli için sınır olarak belirlenen 5 yılın artık geride kalmasının arkasından PlayStation hayranlarının yeni konsol modelleri için beklemeye başladı.

PlayStation  5 E3 2018 yılında duyurulmayacak

Sony Interavtive Entertainment America CEO'su Shawan Layden'a göre E3 2018 PS5 için doğru biryer olmadığı ifade edildi. E3'te yeni bir donanım olmayacağını ifade eden CEO, önümüzdeki ay için yolları kapamış gibi görünüyor.  Şayet sizde PlayStation 5 ya da PSVR 2.0 modelleri bekleyenlerdenseniz üzülerek söyleyeceğim ki biraz daha bekleyecekmiş gibi görünüyorsunuz. Sebebi ise Sony Interavtive Entertainment America CEO'su Shawan Layden'ın yapmış olduğu açıklama.

Neden Sony yeni konsolunu duyurmuyor?

Sony'nin yeni konsolunu duyurmamasındaki en büyük neden PS4 Pro ile başlayan ara nesil gibi görünüyor. Konsolun ömrünü dolaylı yoldan uzatan şirket, PS4 Pro için para ödeyen müşterilerine yalnızca 2 yıl sonra yeni konsolları piyasaya sürmek istemiyor. Harici ekran kartının takılı olması ile çalışacak olan PS5 modelin piyasaya ne zaman gireceği hakkında hala bir bilgi yok. Sanırım oyun severler biraz daha bekleyecek. Takipte kalmaya devam edin.





PAYLAŞ