PlayStation 5 2020'de mi gelecek? - Haberler - indir.com

PlayStation 5 2020'de mi gelecek?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-27 09:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

NPD Group'un analistleri tarafından yapılan açıklama ile PlayStation 5 serisinin 2020 yılında piyasaya gireceği tahmin ediliyor. Bir süredir Sony'nin bu yeni konsolu üzerinde çalışmalar gerçekleştirdiği biliniyor. Bu noktada birçok uzman ve analist tahminlerinin yeni cihaz hakkında bazı açıklamaları yer alırken, modelin piyasaya çıkışının büyük bir ihtimalle 2020'yi bulabileceği belirtiliyor. NPD tarafından devam edilen açıklamada Sony'nin PS4 için sunmuş olduğu 6 + 1 yıllık ömürün yakında dolacağı ve bu noktada yeni Sony cihazının yakın olduğu bekleniyor.

Sony PlayStation serilerini her 6 yıla bir piyasaya sürdüğü için 2020 ile beraber PlayStation 5 serisini görebiliriz. Şirket 2017 mali yılı zaman çerçevesi kapsamında bir sonraki orta yıl planı hakkında bir bilgi vermemişti. Ancak sektördü bazı mali bilgiler açıklanırken, yeni konsol cihazının pazara sürülmeden önceki bazı ipuçlarına erişilebilmek mümkün olmaktadır. Her ne kadar beklentiler 2020 yılı için yoğunlaşmış olsada, bazı görüşlere göre yeni PlayStation'u daha erkende görebiliriz.

IDC analistine göre yeni Xbox ve PlayStation modellerinin varolan cihazlara daha uzun ömür katması adına 2021'de gelebileceği tahmin ediliyor. Ubisoft tarafından ise PS5 ve yeni Xbox'un 2019'da geleceği belirtilirken yeni bilgiler almaya devam ettikçe aktarmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ