PlayStation 4'e Youtube'da Canlı Yayın Özelliği Geliyor! - Haberler - indir.com

PlayStation 4'e Youtube'da Canlı Yayın Özelliği Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-13 16:30:00
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Oyun

PlayStation markasıyla yıllardır piyasada önemli bir yere sahip olan Sony, PS4 için büyük çapta bir güncelleme yayınlayacak. 3.00 Güncellemesi bir çok yeniliği de beraberinde getiriyor.

Sony tarafından 3.0 güncellemesi hakkında resmi bir açıklama gelmedi ancak Japonya'daki beta testçileri tarafından bazı bilgiler internete sızdırıldı. Pocketnews sitesinde yayınlanan bazı söylentiler ışığında, 3.00 güncellemesiyle birlikte oyuncular açısından heyecan verici bir çok özelliğin geleceğini söyleyebiliriz. Ayrıca yazılım kalitesinde de büyük bir artış bekleniyor.

PS4'e yeni gelecek özellikler arasında en heyecan verici olanı Youtube ile ilgili olanı. Oyuncular oyun oynarken Youtube üzerinden canlı yayın yapabilecekler. Twitch benzeri bu uygulama, oyuncular tarafından çok ilgi göreceğe benziyor. Ek olarak Twitter'a 10 saniye limitli videolar eklenebilecek. 

3.00 Güncellemesiyle gelen yenilikler bunlarla sınırlı değil. Topluluklar, arkadaşlar bölümüne eklendi. Bu bölümde sizinle aynı ilgi alanları olan oyuncuları bulabileceksiniz. Ayrıca topluluklara katılıp, kendi topluluğunuzu da oluşturabileceksiniz. 

Şimdi oynuyor bölümünde kolayca oyuna giriş yapabilir, partilere katılabilir ya da üyelerin oynayışlarını izlemek için istek yollayabilirsiniz. Şimdi Oynuyor bölümüne, Yeni ne var, Arkadaşlar, Topluluklar, mesaj ekranı ya da profilden ulaşabilirsiniz. Geliştirilmiş mesaj ekranından Şimdi Oynuyor bölümüne yada grupları favorilere ekleme artık çok daha kolay. Bunlara ek olarak tüm PS Plus özellikleri tek bir yerde toplanacak ve alt hesaplar açılabilecek.

PS4 için 3.00 güncellemesinin ne zaman geleceği hakkında bir bilgi şuan için mevcut değil.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ