Playstation 4 Slim Bağlantı Özellikleri Sızdı - Haberler - indir.com

Playstation 4 Slim Bağlantı Özellikleri Sızdı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-09-04 13:00:29
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Daha önce sızan görsellerle gündeme gelen Playstation 4 Slim, yine bir sızam haberi ile gündeme geldi. Beklenen oyun konsolu PS 4 Slim'in, şimdi de özellikleri sızdı.

Önceki günlerde görselleri sızan Playstation'ın yeni modellerinden PS 4 Slim'in şimdi de özellikleri sızdırıldı. PS Neo'dan önce müjdesi verilen oyun konsolu PS 4 Slim, Xbox One S satışa çıktıktan sonra, Sony'den gelen adım oldu. Bir İngiliz açık arttırma firmasında da, modelin görselleri yayınlanmıştı. Art arda çıkan bu oyun konsolları haberleri, oyuncuların bayram etmesine neden oldu. Görsellerden sonra şimdi de özellikleri sızdırılan modelin bilgilerine, cihaza erken erişen bir twitter kullanıcısı aracılığıyla erişildi.

Merakla beklenen oyun konsollarından birisi de şüphesiz PS 4 Slim oluyor. Sony'nin, yeni modelin müjdesini vermesinin üzerine tüm oyuncular, PS 4 Slim'le ilişkili haberleri dört gözle takip ediyorlar. Şimdilerde gündeme oturduğu haberde, oyun tutkunlarının yakından ilgileneceği türden. Bir twitter kullanıcısın paylaştığı twitlerde, yeni model PS 4 Slim'in özellikleri yer alıyor. ?shortman82? isimli Twitter kullanıcısı, cihazın desteklediği bağlantı özelliklerinin fotoğrafını hesabında paylaşarak, oyun dünyasının hareketlenmesini sağladı. Paylaşılan görüntüden yola çıkarak ulaşılan bilgiler ise şu şekilde; cihaz 5 Ghz hızında wi-fi desteği sağlayabiliyor. Bu cihazı PS 4'ten ayıran özelliğin de Wi-Fi Frequency Band In Use olduğu görülüyor. Bu özelliği, oyuncular kendi tercihine göre aktif edebiliyor. Yine internetten ulaşılan bir diğer bilgiye göre, PS 4 Slim B/G/N/AC wi-fi modlarını destekleyecek. Yani anlaşılan o ki, PS 4 Slim'de wi-fi bağlantısına oldukça önem verilmiş ve oyuncular bu bağlamda sıkıntı yaşamayacaklar.

Bu bilgilere ilişkin henüz resmi bir duyuru yapılmış değil, sadece kullanıcıların, diğer kullanıcılarla da paylaştığı bilgiler olduklarını da paylaşalım. Resmi bilgiye ne zaman erişebileceğimizi söylemek gerekirse de, Sony'nin 7 Eylül 2016 tarihinde, ABD'nin New York şehrinde gerçekleştireceği Playstation Meeting Konferansı'nda, bu konuyla alakalı net bilgilere ulaşmamız mümkün olabilir. Fakat o güne kadar yeni söylentilerin de ardı arkası kesilmeyecektir.





PAYLAŞ