PlayStation 4 oyuncuları, Cyberpunk 2077'i iade etmek istiyorlar - Haberler - indir.com

PlayStation 4 oyuncuları, Cyberpunk 2077'i iade etmek istiyorlar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-13 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun dünyası için ilk etapta 2012 yılında duyurulan ve uzun yıllardır geliştirme süreci ve ertelemeler sonrasında nihayet bu yıl geçtiğimiz günlerde çıkışını yapan Cyberpunk 2077’nin konsollar tarafında bazı sıkıntıları bulunuyor. Öyle ki birçok problem ile karşılaşan PlayStation 4 kullanıcıların oyunu geri iade etmek istedikleri paylaşılmaya devam ediyor. Yılın belki de en fazla beklenen oyunu olan Cyberpunk 2077, onca erteleme sonrasında hem yeni nesil PS5 konsolu hem de diğer konsollar ile beraber PC için çıkışını gerçekleştirdi. Ancak uzun süredir beklenen bu oyun PlayStation 4 ve Xbox One konsolları tarafında bazı hayal kırıklıkları yaşattı. Öyle ki kaynaklara göre PC oyuncularının 6.6, PlayStation 4 oyuncularının 2.6 ve Xbox One oyuncularının ise 3.2 puan verdiği açıklanıyor. Bu puan dağılımı ile beraber de hangi platformda daha sorunlu olduğu da belli olmuş oluyor.

PlayStation oyuncuları oyunu iade etmek istiyorlar

Cyberpunk 2077’u RTX açık oynayın The Game Awards festivali demoları yarın başlıyorCyberpunk 2077’u RTX açık oynayın The Game Awards festivali demoları yarın başlıyor

PlayStation oyuncuları, Cyberpunk 2077 ile yaşamış oldukları kötü deneyim sonrasında oyunu geri iade etmek istiyorlar. Sony’nin ise PlayStation Store tarafında bir geri ödeme politikası bulunmaması ortamı daha sıkıntılı bir duruma sokuyor. Ancak bazı kaynaklı haberlere göre Sony, bir istisna yaparak oyuncuların zararlarını geri karşılayabilir. Cyberpunk 2077 oyunun da bu istisna durumuna dahil olması ve konu hakkında birçok şikayet sonrasında geri iade edilebilmesi bekleniyor.

PlayStation 4 konsolunda oyuncuları tatmin edemeyen oyun standart sürümde 720P çözünürlük ile açılıyor ve 15 FPS değerlerine kadar düşebiliyor. Hatta ayrıca PlayStation 4’de oyun sürekli çökmmeler yaşıyor ve hatalı görevler de oyunu kötü deneyimlemeye sebep oluyor. Bu sorunları fark eden CD PROJECT RED, sıkça yamalar yayınlasa da, PlayStation 4 ailesi için bir stabillik kazanılabilmiş değil.  Oyunun güncellemeler ile bu sorunu aşması yada yakın zamanda Sony tarafından iade süreçlerinin başlatılması bekleniyor.


Cyberpunk 2077, Steam'de anlık oyuncu rekoru kırdıCyberpunk 2077, Steam'de anlık oyuncu rekoru kırdı
Cyberpunk 2077'nin çıkmasıyla Steam çöktüCyberpunk 2077'nin çıkmasıyla Steam çöktü

PAYLAŞ