PlayStation 4 ne kadar satıldı? - Haberler - indir.com

PlayStation 4 ne kadar satıldı?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-04 13:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sony cephesinden oyun konsolu PlayStation 4 serisine yönelik yeni istatistikler yayınlandı. Buna göre Sony?nin bu yıl iyi bir iş çıkarttığını söyleyebiliriz. Geçtiğimiz yıl PS4 için yazılım ve oyun satışları 50.6 milyon?dan 52 milyon seviyelerine yükselmişti. Son olarak PlayStation 4?ün bu zamana kadar toplam 80 milyon satış rakamına eriştiği belirtildi. Gelen rapor detaylarına göre Sony, Plus abonelikleri için iyi bir yükseliş sergilemiş durumda. 31 Mart tarihinde 2017 değerlerine göre 26.4 milyon kullanıcıdan 34.2 milyon kullanıcıya yükseldiği açıklandı.

Piyasaya 2013 senesinde çıkış yapan PlayStation 4 oyun konsolu 5 yıldır piyasada yer alıyor ve oldukça iyi başarılar yakaladığını dile getirebiliriz. Uzun zamandır piyasada olduğu için yeni bir oyun konsolu olan PS5?in çıkışı bekleniyor. Henüz net bilgiler yer almasada yeni oyun konsolu hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Konsol satışlarının konsola özel çıkmış olan oyunların da etkisi bulunduğu biliniyor.

Özellikle son zamanlarda çıkan God of War gibi iddialı seri oyunlar bu konsol satışlarını doğrudan etkileyebiliyor. Bakalım PlatStation 4?ün yakaladığı bu başarı daha ne kadar yükselecek göreceğiz.





PAYLAŞ