PlayStation 4 İçin Yeni Yazılım Güncellemesi Kullanıma Sunuldu - Haberler - indir.com

PlayStation 4 İçin Yeni Yazılım Güncellemesi Kullanıma Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-05-31 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sony’nin en son oyun konsolu olan PlayStation 4 serisi için yeni bir yazılım güncellemesi yayınlandı. 6.70 sürüm koduna sahip bu yeni yazılım, konsolların daha verimli bir şekilde çalışmasını sağlıyor. Japon devi Sony’nin bir yandan PlayStation 5 çalışmaları sürerken, diğer yandan ise PlayStation 4 konsollarına sunduğu destek sürüyor. Bu noktada daha iyi bir deneyim ve kullanım için güncellemelerle iyileştirmeler yapılmaya devam ediliyor. Son olarak ise 6.70 sürüm yazılımı kullanıcılar için indirilmeye sunuldu. Sizde bir PlayStation 4 kullanıcısı iseniz USB belleğinizi FAT 32 formatında formatlayarak PlayStation’ın resmi sitesinde yer alan yazılımı indirebilirsiniz.

PlayStation 4 Yeni 6.70 Sürümü Yayınlandı

Sony'den PlayStation 5 Çıkış Tarihi Hakkında AçıklamaSony'den PlayStation 5 Çıkış Tarihi Hakkında Açıklama

Download Update yazılı alandan konsol için son yazılım sürümü inmeye başlayacaktır. 440 MB boyuta sahip bu dosya PUP uzantısı ile gelecek ve indirme işlemi sonrasında güncelleme için hazır olmuş olacak. Artık USB belleğinize PS4 adlı bir klasör oluşturarak bu klasör içerisine de UPDATE adlı bir klasör oluşturabilirsiniz. Daha sonra indirmiş olduğunuz dosyası bu UPDATE klasörü içerisine atın.

PlayStation 4 cihazınız kapalı iken USB belleği konsola takın ve 7 saniye boyunca güç tuşuna basılı tutarak konsolu açın. Konsol güvenli modda açılacak ve yazılım güncellemesi için talimatlar karşınıza gelecektir. Bu talimatları gerçekleştirerek güncellemeyi yapabilirsiniz. Sony cephesinden PlayStation 4 destekleri devam ederken önümüzdeki dönemlerde şirketin PlayStation 5 sürümünü tanıtması bekleniyor.  


PlayStation 5'in 2020'de Gelmesi BekleniyorPlayStation 5'in 2020'de Gelmesi Bekleniyor
PlayStation Kendi Oyun Stüdyosunu KuruyorPlayStation Kendi Oyun Stüdyosunu Kuruyor

PAYLAŞ