PlayStation 4 için ücretsiz Spider-Man temasını kaçırmayın! - Haberler - indir.com

PlayStation 4 için ücretsiz Spider-Man temasını kaçırmayın!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-06 11:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Sony Interactive Entertainment, Marvel's Spider-Man oyunu bu hafta çıkacak. Bunun şerefine PlayStation 4 teması yayınlanacak olan Spider-Man oldukça eğlenceli ve sınırsız aksiyona sahip bir oyuna benziyor. Özellikle Spider-Man'in dünya çapında ayrı bir ünü var. Hem sempatik hem zeki olan bu Marvel kahramanı insanları kendisine çekmeyi başarıyor. Yarın resmi olarak gerçekleştirecek olan PlayStation 4'e özel oyun olan Spider-Man için geliştiriciler, özel bir tema tasarladı. İlk olarak ön sipariş verenlere özel verileceği söylenen bu tema, sınırlı bir süre süresince tüm oyunculara açıldı.

Ücretsiz Spider-Man Teması

Bu ücretsiz Spider-Man temasını yayınlayan Sony Interactive Entertainment, bu oyunun resmi olarak yarın çıkacağını ve bu duruma özel olarak geliştirdiklerini söyledi. Fakat bu tema ülkemizde tam alınamıyor. Temayı almak için ABD PSN hesabına sahip olmanız gerekiyor. Tema çiziminde çalışan ve Spider Man'in yanına düşman olarak serinin ünlü karakteri olan Rhino ve Scorpion'ı koyan geliştiriciler, PS4 ana menünüzü zenginleştirebilir. Ana menünüzü bu şekilde güzel görünüme kavuşturmak için bu temayı alabilirsiniz. Şu anda temanın herkese açık olduğunu belirtmekte fayda var. God of War ile yarıştırılan bu oyun, oyuncu kitlelerine göre bugüne kadar yapılmış en iyi Spider Man oyunu olduğunu söylüyorlar. Özellikle grafikler konusunda yeni çıkan oyunların ne kadar büyüleyici olduğunu hepimiz biliyoruz. Geliştirilen oyun motorları gerçekten ayırt edilemeyecek özellikte oyunlar geliştirmemize yardımcı oluyor. Bu oyunları oynamak için ya güçlü bir konsolunuzun olması gerekiyor ya da güçlü bir bilgisayarınızın olması gerekiyor.

Fakat bilgisayarınız olsa bile Spider Man'in bu oyununu oynayamayacaksınız çünkü bu oyun sadece PlayStation 4'e özel olarak yayınlanacak durumda. Temaya da sadece PS4 oyuncuları sahip olabilecek. Sony'nin yaptığı ve en güçlü konsollardan biri olan PS4 ve PS4 Pro, oyun zevkinizi en üst seviyeye taşıyabilir. Bu oyunu oynamak için PlayStation'un kendi sayfasındaki marketi kullanabilirsiniz. Eğer hemen geçiş yapmak istiyorsanız buraya tıklamanız yeterli olacaktır. Oyunun normal sürümünün 299 Türk Lirası, Deluxe Edition'un ise 339 Türk Lirası olduğunu söylemekte fayda var. Oyunun gelişmelerini takip edip sizlerle paylaşacağız.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ