PlayStation 4 fiyatları neden yükseldi? - Haberler - indir.com

PlayStation 4 fiyatları neden yükseldi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-07 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Uzun bir süredir dünyanın en büyük sorunu haline gelmiş olan COrona virüs salgını teknoloji sektörü olmak üzere genel ekonomiyi ciddi bir şekilde etkilemiş durumda. Birçok şirket ve marka yeni lansman ve etkinliklerini, yeni Android güncellemelerini bile ertelemiş durumdalar. Yaşanan bu salgın fabrikaları ve bununla beraber üretilen cihaz sayı ve toklarını da bir hayli etkiledi. Ortaya çıkan durumlar kullanıcıların aleyhine bir etki olurken, bunun en büyük örneklerinden birisi olarak PlayStation 4 fiyatlarını gösterebiliriz. Öyle ki son dönemlerde PlayStation 4 fiyatlarının neden aşırı bir şekilde yükseldiği merak ediliyor.

PlayStation 4 fiyatları neden yükseliyor?

PlayStation Türkiye'den indirim kararı sonrası ilk açıklama geldi!PlayStation Türkiye'den indirim kararı sonrası ilk açıklama geldi!

Dolar kurlarının artması ile beraber birçok teknolojik cihazın fiyatı da oranlı bir şekilde artmış durumda. Özellikle Covid-19 salgınından ötürü dolar kurunun yüzde 10 seviyelerinde yükselmesi akıllı telefonların fiyatlarında da ciddi bir etki yarattı. Artış yaşayan tek teknolojik ürün akıllı telefon olmazken, radikal seviyedeki aran ürün fiyatları kullanıcıların yoğun tepkisini gördü. Buna göre PlayStation 4 modeli 2000 TL seviyelerinde satıştayken, şuan için 4000 TL seviyelerinde bir fiyat etiketiyle satılıyor.

Son dönemde sosyal medya üzerinde de sıkça tartışılan konulardan birisi PlayStation 4 fiyatları oluyor. Yüzde 50 seviyesinde bir artış sergileyen bu ürünün bazı internet sitelerinde 9000 TL’ye kadar fiyatı çıkabiliyor. Diğer yandan stok problemleri de yaşayan PlayStation cephesinden henüz bir açıklama gelmiş değil.


PlayStation 5'in fiyatı ortaya çıktıPlayStation 5'in fiyatı ortaya çıktı
PlayStation Store indirimleri yeni kampanyalarla geri döndü!PlayStation Store indirimleri yeni kampanyalarla geri döndü!

PAYLAŞ