PlayStation 4 ESL ile eSpor'a adım atıyor - Haberler - indir.com

PlayStation 4 ESL ile eSpor'a adım atıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-31 11:51:36
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

eSpor camiası her geçen gün bünyesini genişletmeye ve adından biraz daha söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak eSpor'a ilişkin olarak yayınlanan haberde, PS 4 ESL'in eSpor dünyasına katılacağı öğrenildi.

Dünyanın en büyük eSpor şirketlerinden birisi olarak adını yazdırmış ESL, eSpor dünyasını hareketlendirecek yeni bir haberle gündeme geldi. ESL tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket rekabetçi oyun sistemleri ve Tournaments özelliğini PS 4'e entegre edecek. Bu durumdan anlaşıldığı üzere, ESL ve PS 4 ortaklığında yapılan bu işten sonra PS 4 kullanıcıları da eSpor dünyasına katkıda bulunmuş olacaklar. Şirkette yaptığı açıklamada bu tezi destekleyerek, PS 4 kullanıcılarını eSpor'a katkı yapma potansiyeline sahip birey haline getireceklerini söylediler.

Bilinen en büyük eSpor şirketlerinden ESL ve PS 4 ortak bir işe adım atarak eSpor dünyasına büyük bir katkı sağlama yolunda ilerliyor. eSpor şirketi ESL tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, PS 4 kullanıcılarının eSpor dünyasına katkı sağlayacak bireyler olmalarını sağlamayı amaçladıklarını söylediler. ESL tarafından düzenlenen turnuvalara, chek-in, ESL Play ve PS App aracılığıyla ulaşılabilecek. ESL tarafında yer alan isimlerden Marcel Menge açıklamasına; 'Bu işbirliğini tutkulu eSpor hayranlarına sunabildiğimiz için oldukça heyecanlıyız. Bildiğiniz üzere ESL'in amacı, rekabetçi oyun dünyasını dünyanın her tarafındaki hayranlara iletmek ve bunu yaparken bireylerin tamamen yeteneklerine odaklanacağı bir ortam yaratmak. Sony Interavtive Entertainment ile gerçekleştireceğimiz bu işbirliği ile her hafta dünyanın dört bir yanından oyuncuları katılacağı turnuvalar düzenleyeceğiz.' ifadelerini kullandı.

 





PAYLAŞ