PlayStation 4 desteği, 2022 yılına kadar sürecek - Haberler - indir.com

PlayStation 4 desteği, 2022 yılına kadar sürecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-02 15:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

PlayStation CEO’su Jim Ryan ile yapılan bir röportaja göre Sony, PlayStation 4’e muhtemel olarak 2022 yılına kadar destek vermeyi sürdürecek. Ryan tarafından PlayStation 4 tabanının önümüzdeki birkaç yıl boyunca en büyük topluluğu oluşturmaya devam edeceğini belirtiyor. Japon merkezli teknoloji şirketi Sony’nin merakla beklenen yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5, nihayet bu ay içinde oyuncuların beğenisine sunacak. PlayStation CEO’su Jim Ryan, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla ve beklentileri artırmak için yeni nesil konsolun çıkışına kadar geçen haftalarda basın kuruluşlarına röportajlar vermeye devam ediyor.

Jim Ryan ile yapılan yakın tarihli bir röportajda, PlayStation 5’in çıkışının hariccinde mevcut olan PS4’ün geleceği hakkında da birçok ayrıntı sunuyor. Görünüşe göre ise bazı PlayStation 5’e özel oyunlar, 2022 yılına kadar PlayStation 4 için gelmeye devam edecek.

PlayStation 5 ön siparişleri ilk 12 saatte rekor kırdıPlayStation 5 ön siparişleri ilk 12 saatte rekor kırdı

PlayStation 5 oyunları 2022’e kadar PlayStation 4’e gelecek

PlayStation 5 Spider-Man: Miles Morales, Demon’s Souls Remake gibi birçok etkileyici oyun ile beraber gelecek. Diğer yandan birçok hayran Horizon Forbidden West gibi birçok PlayStation 5 oyunu PS4’e geleceği belirtiliyor. PlayStation hayran toplulu bu habere farklı tepkiler verse de, Jim Ryan’a göre Sony’nin ileriye dönük bir parçası gibi gözüküyor. Jim Ryan’la yapılan röportaj da platformun hala büyük bir tabana sahip olduğu ve bu sebeple PlayStation 4’ün geleceğinin süreceği söyleniyor. PlayStation 4 topluluğun 2021 ve 2022’de büyük çoğunluğu oluşturacağını ve insanları mutlu tutmaları gerektiğinin altını çiziyor.

Bu noktada PlayStation 5 özel oyunlarının PlayStation 4’e de geleceğini söyleyen bir açıklama olmasa da, yapılan bu açıklamalar bu durumu işaret ediyor diyebiliriz. Bu oyunların PlayStation 4 için de çıkıp çıkmayacağını ilerleyen günlerde resmi olarak hep beraber göreceğiz. Şuan için bilinenler bunlardan ibaret durumda.  


Sony PlayStation App güncellendi, işte yenilikleriSony PlayStation App güncellendi, işte yenilikleri
Microsoft PlayStation kullanıcılarını kızdıracakMicrosoft PlayStation kullanıcılarını kızdıracak

PAYLAŞ