Playstation 4, 100 milyon satış rakamını geçti - Haberler - indir.com

Playstation 4, 100 milyon satış rakamını geçti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-30 14:03:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Konsol denildiği zaman akla gelen ilk şirketlerden olan Sony, önemli bir başarı barajını da arkasında bıraktı. Şirketin popüler oyun konsolu olan PlayStation 4 serisi ile beraber önemli bir başarı rakamı aşılmış oldu. Buna göre PlayStation 4 için 100 milyon satış rakamı geride bırakıldı. Öyle ki şirket sadece son çeyrek dilimde 3.2 milyon adet konsol satışı gerçekleştirdi ve 2013 yılından beri inanılmaz oranda satışlarını sürdürmeye devam ediyor. PlayStation 4 konsolu sürekli bir şekilde özel oyunlar tarafından desteklenmeye devam ederken, hala üst seviye grafiklere sahip içerikler oyunculara sunabiliyor. 100 milyon seviyesine erişen en hızlı oyun konsolunun PlayStation 4 olduğu ifade ediliyor.

PlayStation 4, 100 Milyon Seviyesini Aştı

PlayStation 5, Xbox Project Scarlett'ten Daha Güçlü mü Olacak?PlayStation 5, Xbox Project Scarlett'ten Daha Güçlü mü Olacak?

Rakip konsol olan Xbox One’a oldukça fazla fark atan PS4, Sony’nin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ayrıca Sony, dijital oyun satışlarının fiziksel oyun satışlarını da geçtiğini ifade ediyor. Oyuncular artık fiziksel diskli oyunlar yerine PlayStation 4 tarafında daha fazla dijital tercihi yapıyorlar. PlayStation 4 tarafında satış başarısı gerçekleşmeye devam ediyorken, PlayStation 5 için de ilk sesler gelmeye başladı. Buna göre şirketin AMD’nin 3.nesil Zen mimarili sekiz çekirdekli işlemcisini kullanması bekleniyor. Grafik tarafında ise AMD’nin Radeon Navi ailesi ile 4K oyun deneyiminin sunulması bekleniyor.

Ayrıca 8K söylentileri de yer alırken, ışık efektlerinde ciddi performanslar sağlanması bekleniyor. Yüksek hızlı SSD depolama birimine sahip olacak olan PlayStation 5 konsolunun henüz ne zaman çıkacağı belli olmuş değil.  


PlayStation 5 İle Arka Planda Yükleme GeliyorPlayStation 5 İle Arka Planda Yükleme Geliyor
Playstation Store'da yaz indirim dönemi başladıPlaystation Store'da yaz indirim dönemi başladı

PAYLAŞ