PlayStation 3 için yeni bir güncelleme yayımlandı - Haberler - indir.com

PlayStation 3 için yeni bir güncelleme yayımlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-04 23:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Japon teknoloji şirketi Sony, oyun konsolu pazarında son olarak PlayStation 5 hamlesi ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Ancak şirket önceki nesil konsolları için de desteğini sürdürüyor. Öyle ki çok az sayıda oyuncusu bulunan eski nesil oyun konsolu olan PlayStation 3 için yeni bir sistem yazılım güncellemesi yayınladı. Japon şirket Sony’nin 14 yıl önce Kasım 2006 döneminde pazara sunduğu PlayStation 3 oyun konsolu için yeni bir sistem yazılım güncellemesi karşımıza çıktı. PlayStation resmi internet sitesindeki bilgilere göre henüz saatler önce yayınlanan bu güncelleme ile PlayStation 3 sistem yazılımı 4.87 sürümüne yükselmiş oluyor. Güncelleme notlarında ise “Bu sistem yazılım güncellemesi, sistem performansını iyileştirir” açıklaması bulunuyor.

PlayStation 3 için yazılım güncellemesi yayınlandı

PlayStation 5 VRR desteğine kavuşabilirPlayStation 5 VRR desteğine kavuşabilir

Sony’nin uyarısına göre söz konusu bu güncellemeyi yükleyebilmek için PlayStation 3 sabit sürücüsünde veya harici depolama tarafında 200 MB’lık bir boş alanın olması gerekiyor. Sony, güncelleme için basit bir performans iyileştirmesi olarak ifade etse de, PS3 emülatörü olan bir kişinin Twitter paylaşımına göre güncelleme ile beraber PS3’ün sahip olduğu Blu-ray sürücüsüne yeni nesil filmler için destek geliyor. Ayrıca bunun yanı sıra küçük bir güvenlik yaması da  bulunuyor.

Sony’nin bu kadar eski bir konsolu için hala destek sunması ilginç gözüküyor. Ancak pazarda kullanıcısı bulunan ürünlere desteğini de ihmal etmediğini görüyoruz. Bakalım başka güncellemeler de ilerleyen dönemlerde sunacak mı göreceğiz.


PlayStation 5'in stokları tükendiPlayStation 5'in stokları tükendi
PlayStation Plus Aralık oyunları belli olduPlayStation Plus Aralık oyunları belli oldu

PAYLAŞ