PlayStation 2 için Servis Desteği Sonlandırıldı! - Haberler - indir.com

PlayStation 2 için Servis Desteği Sonlandırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-04 12:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en çok satan oyun konsolu olan ve bir devrin en çok oynadığı oyunları oynamamızı sağlayan PlayStation 2 için Sony, bitirici darbeyi vurdu. Japon medyasından yeni gelen bilgilere göre bu olayla ilgili olarak Sony Interactive Entertainment, PS2'ye olan teknik desteğini 31 Ağustos 2018'den itibaren sonlandırdığını açıkladı. 

Sony, PlayStation 2'nin Teknik Desteğini Sonlandırdığını açıkladı

Japon medyasından gelen bilgilere göre Sony, PlayStation 2'nin teknik desteğini sonlandırdı. Üreminin 5 yıl önce durmasına rağmen Sony, onarım için hizmet vermeye devam ediyordu. Artık Sony, 31 Ağustos'tan itibaren PlayStation 2 konsolları onarmayacak. PlayStation klinik servisine ise 7 Eylül'den sonra gelen PS2'ler kabul edilmeyecek. Sony'nin 5 yıl önce üremi durdurmasına rağmen bu zamana kadar onarım hizmeti vermesi gerçekten de şaşırtıcı bir durum. Bu konsolun ayrıcalığının dünyanın en çok satan oyun konsolu olmasından ve bir neslin muhteşem oyunlar oynayarak vakit geçirmesinden kaynaklanıyor olabilir. Hali hatırı sayılan bu konsol çoğu kullanıcılar tarafından oynanmış ve bir nesli kendine hayran bırakmıştır. İşte PS2'ye özel en iyi oyunlar:

Shin Megami Tensei: Persona 4

Saçma zamanlaya sahip olan bir oyundur. Efsane bir oyundur kendisi. PS3'e çıkmasından PS2 sorumludur. Çok sağlam bir oyundur.

Gran Turismo 3: A-Spec

Gran Turismo'nun PS2'ye özel yayınladığı bu oyun pürüzsüz bir şekilde oynanıyordu. PS2 oynayanların çok sevdiği bu oyun listemizde 9. sırada yer almayı hak ediyor.

Pro Evolution Soccer

Türkiye'de PS2 denince akla kesinlikle Pro Evolution Soccer gelir. Bizim daha çok kısa adıyla bildiğimiz PES, bir zamanların en çok oynanan oyunuydu. Gerçi şimdi de futbol severlerin ve oyuncuların kıyasıya mücadele ettiği bir futbol oyunu olsa da bildiğimiz üzere BR oyunlar günümüzde hem konsollara hem de konsollara damga vuruyor. PES konusunda her şeyin başladığı nokta bu oyundur. Arkadaşlarınızla saatlerce oynayabileceğiniz bir oyundur kendisi.

God of War 2

God of War serisi bu seneye de damgasını vurmuş durumda. Öyle ki son çıkarttığı oyun birçok kişi tarafından oynanmış ve hala da oynanmaktadır. Büyüleyici grafiklerle gelen God of War'ın son serisi gerçekten de inanılmaz grafiklere ve sürükleyici bir senaryoya sahipti. PS2 tarafında da binlerce oyuncusu olan God of War 2 serisi o zaman göre kusursuz bir oyundu. Her şey olması gerektiği gibiydi. PS2'nin en çok oynanan oyunları arasında yer alıyor.





PAYLAŞ