Playlink nedir nasıl kullanılır? - Haberler - indir.com

Playlink nedir nasıl kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-24 22:54:59
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

PlayLink akıllı telefonunuz ile Playstation 4'ü birbirine bağlayarak oyuna dahil olabilmenizi sağlayan bir uygulamadır. Playstation 4'ün oyuncularına sunduğu bir sistemi olan uygulama, Playstation 4 konsolunuzu merkez alarak sizi ve çevrenizdeki kişileri oyun eğlencesine katılmaya yarıyor. Playstation 4'ün yenilikleri sayesinde mobil uygulama ile birçok özelliği kullanabiliyordunuz.  Ancak bu sistemle akıllı telefonunuzu kullanarak oyuna dahil olacaksınız.  Bu uygulama ile sistemi destekleyen oyunlarda siz ve çevrenizdeki arkadaşlarınız oyunun mobil uygulamasını indirip, oyuna dahil olabilecek.  Oynanış şekli oyunların kategori ve oynanış tarzına göre değişiklik gösterebiliyor. Anlaşılacağı üzere Playlink özellikle çok oyunculu oyunlarda kullanıcıların akıllı telefonlarını kullanarak oyuna dahil olup eğlenceli bir deneyim elde etmesine fırsat tanıyacak.

Playlink nasıl kullanılır ?

Playlink kullanımı için Playstation 4 cihazı ve akıllı telefonunuzun olması gerekiyor. Çıkacağı zamanlarda sadece Sony Xperia serilerinde kullanılacağı konuşulan sistem, söylenenlerin aksine bütün Android telefonlarda kullanılabiliyor. Sadece destekleyen oyunlarda kullanılabilen Playlink şimdilik hikaye temalı ve kart oyunlarda kullanılabiliyor. Playlink'i kullanabilmeniz için destekleyen oyunun uygulamasını telefonunuza yüklemeniz gerekiyor. Bu şekilde rahatlıkla Playstation 4'e bağlanıp arkadaşlarınızla bu eğlenceyi paylaşabilirsiniz.

Akıllı telefonların tüm hayatımızda aktif olmasıyla Playstation'ın bu adımı ile ileriki zamanlarda birçok PlayLink oyunu ile karşılaşacağımızın sinyalini veriyor. Playlink yanınızdaki arkadaşlarınızda eğlenebilmeniz ve sosyalleşebilmeniz için iyi bir parti uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Sistemin önümüzdeki zamanlarda birçok gelişmeyi gösterip daha da yaygınlaşması bekleniyor.





PAYLAŞ