Playgrounds'un yeni oyunu için yeni stüdyo! - Haberler - indir.com

Playgrounds'un yeni oyunu için yeni stüdyo!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-28 23:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Oyun

İlk olarak, açık oynanışa sahip olacak aksiyon RPG oyunu, Playground Games stüdyosunun Leamington Spa kasabasında kurulacak olan ikinci bir stüdyosunda geliştirileceği söyleniyor. Alınan bilgilere bakıldığıında geliştirici kadrosunun epey sağlam olduğu söylenilebilir. Kadroya katılacak olan isimlerden bir tanesinin Sean Eyestone olacağı ilan edildi. Eyestone'nun, on yıl boyunca Kojima Productions stüdyosunda Metal Gear Solid V: Ground Zeroes ve The Phantom Pain de dahil çeşitli Metal Gear Solid oyunları üzerinde çalıştığı söyleniyor. Daha sonra ise Star Wars: Battlefront II için EA DICE stüdyosunda Yayın Yönetmeni olarak işe başlayıp, Kıdemli Yapımcı olarak da stüdyodan ayrılmış. Yeni durağı ise Playground Games olmuş.

Bir diğer isim ise Baş Tasarımcı Will Kennedy ve Savaş Tasarımcısı Juan Fernandez di Simon. Kennedy, Grand Theft Auto V oyununda Bölüm Tasarımcısı ve Oyun Tasarımcısı ve sonrasında da Baş Çevrimiçi Görev Tasarımcısı olarak Rockstar North ile geçirdiği sekiz yılın ardından, Playground Games stüdyosunun ikinci stüdyosunun geliştirici kadrosuna katıldığı biliniyor. Öte yandan di Simon ise Hellblade: Senua's Sacrifice oyunu için Baş Tasarımcı koltuğunda oturuyormuş. Ekim ayında ise bu koltuktan kalkarak, Playground Games ile anlaşmış. 

Playground Games stüdyosunun açtığı ikinci stüdyosunda, iki yüzden fazla geliştirici bulunacak ve verilen bilgiye göre, bahsi geçen bu iki yüzden fazla geliştiricinin tamamı da açık dünya oynanışa sahip olacak aksiyon RPG oyununun geliştirilmesinde rol alacak.





PAYLAŞ