Playerunknown's Battlegrounds incelemesi - Haberler - indir.com

Playerunknown's Battlegrounds incelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-29 08:27:01
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Birçok oyunsever tarafından oynanan Playerunknown's Battlegrounds(PUGB) erken erişim versiyonuyla bir yıl önce hayatımıza girmişti. Oyun geçtiğimiz ay Xbox One platformu çıkışını da yaptı. Oyun severlerin dikkatini çekmeyi başaran oyun ilginç hikayeleri ile gözleri üzerine topladı.

Oyunun oynanış kısmına gelecek olursak oyun bir uçakta başlıyor. Uçaktan paraşütle atlayıp silah, araç gereç ve zırh elde etmeye çalışıyoruz.Yere indiğiniz andan itibaren sizi bir hayat mücadelesi de bekliyor olacak oyuncular dışında sizi tehdit eden şeylerden biriside mavi elektrik duvarının zaman geçtikçe dairesel olarak daralmaya başlaması. Bu sayede hayatta kalan oyuncular aynı noktalara hareket ediyor ve kendinizi çatışmanın içinde buluyorsunuz. Nerelerde konumlanacağınız da bir hayli önemli. Merkeze uzaksanız güvendesiniz ama teçhizat bulma şansınız düşüyor. Merkez bölgeyi tercih ederseniz silah bulmanız kolaylaşıyor ama düşman fazlalığı sizi tehdit ediyor. Karar size ait.

Oyunda şuanda iki harita mevcut Aşina olduğumuz harita Erangel diğer harita ise çölde geçen Miramar.Oyun geliştiricilerin yeni bir harita üzerinde çalıştığı haberleri gelmekte.Haritalar oldukça büyük olduğu için keşfetmeniz zaman alıyor ama çabuk sıkılmamanızı sağlıyor.Belirli bölgelerde çatışma kaçınılmaz oluyor.PUBG' de alıştığınız harita seçme özelliği tam versiyonunda bulunmaması oyuncuları üzmüş olabilir ancak yapımcı şirket oyun öncesinde harita seçme özelliğini en kısa sürede sunmayı planlıyor.Oyunun oldukça geniş silah tehçisat çeşitliliği mevcut ama iş sadece silah bulmakla kalmıyor kullanacağınız silahın mermilerini de bulmak önemli hale geliyor.Haritalardaki araçları kullanma imkanınızın da mevcut olduğu oyunun arkadaşlarınızla kahkahalarla oynayarak tadını çıkarın.   





PAYLAŞ