Play to Cure: Genes in Space'te Kanserle Savaşın - Haberler - indir.com

Play to Cure: Genes in Space'te Kanserle Savaşın

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Gerçek hayata yönelik farklı amaçları taşıyan mobil uygulamalardan birisi olan uzay temalı Play to Cure: Genes in Space oyununda göğüs kanserine sebep olan genleri bulmaya çalışacaksınız.

İngiltere'de gerçekleştirilen bir yazılım konferansında ortaya atılan fikirden esinlenerek İngiltere Kanser Araştırmaları organizasyonu (Cancer Research UK) tarafından geliştirilen bu ücretsiz yapımda, sonsuz derinliklere sahip olan uzayda birbirinden tehlikeli maceralara atılırken aynı zamanda göğüs kanserine neden olan genleri bulmaya çalışacak ve bulduğunuz genleri yok etmek için savaşacaksınız.

Play to Cure: Genes in Space indir

Gerçek genetik bilgiler ışığında özel olarak hazırlanmış farklı görevleri içeren oyunda bir uzay gemisini kontrol ederek Element Alpha isimli objeleri toplamanız gerekirken aynı zamanda ilerlediğiniz yol gerçek zamanlı olarak genetik verilere aktarılmakta. Bu sayede de diğer oyuncuların da katkıları birleştirilerek gerçek bir genetik haritasının oluşturulması sağlanmaktadır.

Oyunun geliştirilme aşamasında alanlarında uzman bilim adamlarıyla Facebook ve Google'den pek çok çalışan yer almış. Yayınlandığı ilk günden bu yana 200 binin üzerinde oyuncunun katkı sağladığı Play to Cure: Genes in Space'te bugüne kadar 2 milyon kanser görüntüsü elde edilmiş olmasının yanı sıra kanser çalışmaları için planlanan 18 aylık süre de 3 ay gibi kısa bir zamana indirilmiş.

Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazınızda oynayabileceğiniz oyunu aşağıdaki bağlantılara tıklayarak cihazınıza indirebileceğiniz gibi aynı zamanda Play to Cure: Genes in Space oynanış videosu'nun izleyerek oyunu daha yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz.




Play to Cure: Genes In Space Oynanış Videosu


PAYLAŞ