Play Store'un en iyi macera oyunları - Haberler - indir.com

Play Store'un en iyi macera oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-26 23:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Macera teması üzerine kurulan birbirinden farklı oyunu deneyimleyerek becerilerinizi test edebilirsiniz. Macera oyunlarında, karakterleri ve hikayeleri çözme yeteneklerinizi kullanarak kendinizi ölçmeye ve gelişim sağlamaya yönelik hareket edin. Macera teması üzerine kurulan oyunlardan keyif alıyorsanız aşağıda yer alan oyunlardan faydalanabilirsiniz. 

En iyi macera oyunları

Thimbleweed Park

En iyi retro macera oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkan ve oyunculara kusursuz bir macera deneyimi yaşatan Thimbleweed Park oyununda eşsiz becerilerinizi kullanarak hızla gelişim sağlamaya yönelik hareket edin. Birçok modern özelliğine sahip Thimbleweed Park, Monkey Island / Maniac Mansion yaratıcısı Ron Gilbert'ın harika bir retro macera oyunudur. Bulmacalar zordur ve çeşitli bulmacalara bazı yaratıcı ve karmaşık (her zaman tamamen mantıklı olmasa da) çözümler sunmanız gerekir.

The Witch's Isle

En iyi ücretsiz macera oyunu olarak karşımıza çıkan ve oyuncuların kusursuz bir macera içerisinde yer almasını sağlayan The Witch's Isle ile beraber eşsiz bir deneyim yaşamaya hazır olun. The Witch's Isle, güzel piksel görünümü ve etkileyici bir gizemi olan bir macera oyunudur. Bir cadı tarafından yönetilen uzak bir adada bir köylü çalınan bir urnu sabah 4:00'e kadar ölümün acısına kavuşturmak üzere lanetlenir. Seçimleriniz birkaç 7 farklı sondan birine yol açacak.

Lost Echo

Bir bilimkurgu gizemi olarak oyunculara sıradışı bri deneyim yaşatan Lost Echo oyunu ile beraber eşsiz anlar yaşayabilirsiniz. Bu gergin görünümlü oyunda Chloe dondurma alırken aniden kaybolur. Tuhaf olan şey artık kimsenin Chloe'yi hatırlamamasıdır. Lost Echo'da ne olduğunu öğrenmeniz gerek. İlgi çekici hikayenin yanı sıra Lost Echo harika grafikler ve atmosferik bir film müziği sunuyor.

Valiant Hearts: The Great War

Duygusal bir hikayenin üzerine kurulan bu heyecan verici oyunda savaş ve savaşın sonuçları video oyunlarında düzenli işlenen temalardır. Ama bu seferki oyun Call of Duty değil. Valiant Hearts: The Great War çizgi temaya sahip ancak Birinci Dünya Savaşı'nın dehşetini iyi yansıtıyor. Bu atmosferik macera oyunu Fransa'daki savaş alanlarında savaşan çok farklı insanların yürek parçalayan hikayelerine odaklanıyor.

The Walking Dead

Telltale Games hikayesi, artık yok ancak stüdyo kapanışının sonrasında bile ünlü oyunlarını satışa sunmaya devam etti. En önemlilerinden biri AMC'nin popüler zombi kıyamet dizisi The Walking Dead'in hikaye oyunlarıdır. Burada zombilere karşı hayatta kalmaya çalışacaksınız. 

Machinarium

Bir steampunk başyapıtı olarak oyuncuların beğenisine sunulan bu heyecan verici dünyada farklı maceralara odaklanın. Güzel gitar müziği arka planda çalarken, küçük bir robotun başka bir robotun yok etmeye çalıştığı bir kasabayı kurtarmasına yardımcı olursunuz. Havalı steampunk grafikler ve özgün bir konsept ile harika bir telefon macera oyunu. Keşif üzerine dayalı.

Samorost 3

Samorost 3, Machinarium'u yapan aynı geliştirici tarafından yaratıldı. Oyun büyülü bir flüt bulan ve nereden geldiğini öğrenmek isteyen bir cücenin etrafında dönüyor. Grafikler Machinarium'u andırıyor ve oyun oldukça orijinal: diyalog yok, sadece sesler ve görüntüler var. Aşağıdaki oyuna kısa bir genel bakış atabilirsiniz.





PAYLAŞ