Play Store'da En Fazla İndirilen 20 Oyun - Haberler - indir.com

Play Store'da En Fazla İndirilen 20 Oyun

Tahmini Okuma Süresi : 9 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-20 11:41:29
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Donanım

Son dönemin en popüler, en çok indirilen ve oynanan Google Play oyunlarının bulunduğu listemize hoşgeldiniz. Tüm oyunların indirme linkleri yazımızın sonunda mevcuttur, yazımızın sonunda oyunları istediğiniz gibi indirebilirsiniz.

1. Clash Royale

clash royal

Heartstone, Plants vb. oyunların takipçileri için aslında hiç yabancı bir oyun değil. Temel olarak benzer bir stratejiye sahip bu oyunumuzda her oyuncunun kendine ait bir kart seti var. Barbarlar, Archer'lar, Goblin'ler, Duvar Yıkıcılar gibi birçok tanıdığımız karakter var. Oyun temelinde bir kule savunma oyunu. Öncelikli amaç size ait olan ana kuleyi savunmak. Her iki tarafında 3'er kulesi bulunuyor. Kendi kulelerinizi savunurken aynı zamanda rakip kulelere de saldırılar düzenliyorsunuz.

2. Subway Surfers

subway surfers
Son zamanlarda öne çıkan kaçış oyunları arasında kendine en üst sıralarda yer edinen Subway Surfers uygulamasında kaçarken ekranda görünen altınlar oyunun puan kısmını oluşturuyor. Dokunmatik cihazlarınızda sağ ve sol yaparak yön değiştiren kahramanımız, aşağı ve yukarı yaparak da önüne çıkan engelleri aşabiliyor.

3. Candy Crush Saga

candy crush saga
Candy Crush Saga Android tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz Candy Crush Saga mobil cihaz için hazırlanmış eğlenceli beceri oyunudur. Oyunda yapmamız gereken ekran üzerinde kare olarak hazırlanmış oyun tahtasında dizilmiş farklı renklerde ve stillerde olan şekerleri belirli kombinasyonla eşleştirip yok etmek.

4. Clash of Clans

clash of clans
Dünya üzerinde milyonlarca oyunsever tarafından oynanan Clash of Clans oyunundaki amacınız kendinize ait bir köy inşaa ederek askerlerinizi eğitmek ve oyunu oynayan diğer oyuncular ile savaşarak galip gelmek olacaktır. Oyunda barbarlar, savaşçı sihirbazları, ejderhalar ve güçlü dövüşçülerden oluşan bir ordu kurarak düşmanlarınıza karşı bir ordu kurabilir ve oyun içerisinde bulunan klanlara katılarak oyun içerisinde yükselebilirsiniz.

5. CATS: Crash Arena Turbo Stars

CATS: Crash Arena Turbo Stars
CATS: Carsh Arena Turbo Stars, kullanıcılarına Android işletim sistemine sahip cihazlarından ücretsiz olarak indirilip kullanılma imkânı veren aksiyon oyunlarından bir tanesi. Oyun yapımcısı olan Cut the Rope imzasını taşıyor. Oyun içerisindeki temel amaç, kullanıcıların kendi robotlarını tasarlayarak dövüşlere katılması. Online ve aynı zamanda multiplayer şekilden oynanan oyunda kullanıcılar kendi yaratıcılıklarını kullanarak savaş robotları tasarlıyor. Tasarlanan robotlarla dövüşlere katılan kullanıcılar dövüşün galibi olduklarında robot tasarlamak için gerekli olan parçaları kazanıyor.

6. Benim Konuşan Tom'um

Benim Konuşan Tom'um
Gerçek bir kedi varlığını size hissettirecek olan bu program sayesinde her an onunla ilgilenmeniz gereken bir kediyi her an yanınızda taşımanın rahatlığını yaşayacaksınız. Hemen indirin hemen kediniz ile ilgilenmeye başlayın.

7. Into the Dead 2

Into the Dead 2
Aileni hayatta tutma yarışında zombi kıyametinde yapılan bir yolculuk. Kendini güçlü silahlarla donat ve hayatta kalmak için ne gerekiyorsa onu yap. Hareket edebilmek için Zombileri sakatla, ortadan ikiye biç ve katlet! Hiç kimsenin güvende olmadığı dünyada ne kadar süre hayatta kalabileceksin?

8. A Word Kelime Oyunu

A Word Kelime Oyunu
Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için geliştirilmiş klasik kelime oyunlarının aksine sizlere daha karmaşık ve eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatacak bulmaca oyunudur. Oyundaki amacımız ise birbirinden zorlu bölümlerin yer aldığı oyunda gizlenmiş kelimeleri bulmaya çalışmak. Oynaması oldukça eğlenceli olan A Word Kelime Oyununda konularına göre gizlenmiş binlerce kelimeyi içeriyor.

9. C63 AMG Drift Simulator

C63 AMG Drift Simulator
Piyasadaki en iyi C63 Drift Simülatörü ile sürüklenme dünyasını keşfedin. Şehri VW Scirocco ile seyredin. Mercedes - Benz C63 taraftarları sizin için bu oyunu tasarladılar. Arabanızdan rahatça yürüyün ve BMW M3 E46 model araç kullanın. C63 Drift Simülatörü ile en üst noktadaki arabayı tecrübe edin.

10. 101 Yüzbir Okey Plus

101 Yüzbir Okey Plus
Tamamen ücretsiz olarak Android cihazlarınıza yükleyerek oynayacağınız oyunu internet bağlantınızın olduğu her yerde kolaylıkla oynayabilir, arkadaşlarınızla sohbet edebilir ve onlarla rekabete girebilirsiniz. Facebook üzerinden bağlandığınız oyuna arkadaşlarınızın odasına girerek dahil olabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz hiç tanımadığınız insanların odasına girerek de oyuna katılabilir, yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz.

11. TRT Hayri Uzayda

TRT Hayri Uzayda
Uzay uzay olalı böyle astronot görmedi! Bizim Rafadan Tayfa'nın Hayri'si bu sefer yepyeni bir maceranın içinde. Türkiye'nin gururu Hayri, bayrağımızı uzayın derinliklerinde dalgalandırıyor. Hayri ile gezegendeki komşularımızı, yıldızları, güneş sistemini ve daha birçok gök cismini tanıyoruz. Uzayın derinliklerine doğru yapacağımız bu yolculukta gök cisimlerinden uzay araçlarına, birbirinden ilginç bilgiler öğreneceğiz.

12. Dr. Driving

Dr. Driving
Tamamen ücretsiz olarak android telefonlarınıza ve tabletlerinize indirebileceğiniz bu muhteşem oyunda tek yapmanız gereken ekranın sağ alt köşesinde bulunan direksiyonu ve sol alt köşesinde bulunan gaz pedalı ile fren pedalını kullanarak hızlı bir sekilde size verilen görevleri tamamlamak ve para kazanmaktır. Kazandığınız bu para ile dilerseniz yeni bir araba satın alabilirsiniz dilerseniz de mevcut arabanıza bakım yaptırabilirsiniz.

13. Sniper 3D Assassin®: Ücretsiz Silah Oyunları Savaş

Sniper 3D Assassin
Harika grafiklere ve inanılmaz görsel ve ses efektlerine sahip olan oyunda, bir keskin nişancı olacaksınız. Oyun size oldukça donanımlı bir silah verecek. Hedefiniz ise insanların hayatını tehlikeye sokan acımasız ve kötü niyetli düşmanları öldürmek olacak. Silahınız ile hedefinize kilitlenecek ve doğru zamanda ateş ederek onları vuracaksınız.

14. Last Empire-War Z

Last Empire-War Z
Dünya çapında diğer oyuncular ile müttefik olarak oynayabileceğiniz, zombi ve diğer düşmanları yok ederek kendi şehrinizi kurmaya çalışacağınız bir zombi avlama ve strateji oyunudur.

15. Maxi Exploration Pro Survival World Adventure

Maxi Exploration Pro Survival World Adventure
Keşif yanlısı sanal zanaat bina oyunun bir sürümüdür, size görüntü geleni, yeni şeyler için zanaat ve suvival inşa edebilirsiniz, tek sınır hayal gücünüz. Yanınızda oynayan sevimli hayvanlar, canavarlar, zombi eğer onlara yakın öldürecek göreceksiniz.

16. Dream League Soccer

Dream League Soccer
Oyun içinde takım oluşturabilmenin yanı sıra paranızı kullanarak oyuncu alabilir ve transfer yapabilirsiniz. Grafikleri oldukça mükemmel ve gerçekci bir yapıya sahip bu oyunun bilgisayarda oynanan futbol oyunlarını aratmayacak derecede keyifli bir futbol deneyimi yaşatıyor.

17. Traffic Racer

Traffic Racer
Uygulama içeriğinde bulunan muhteşen görsel efektleri ve gerçekçi sürüş hissi ile adrenalin dolu bir yarış yapabilir ve harika zaman geçirebilirsiniz. Oyunun amacı olabildiğince hızlı yol almak ve en fazla mesafeyi katetmektir.

18. slither.io

slither io
Basit mantığı ve bütün insanlar tarafından sevilen bir yönü, Slither.io için gerçekten önemli bir avantaj. Aslında akıllı telefon teknolojisine kavuşmadan önce de bu tür oyunların benzeri versiyonu yıllarca bize eşlik etti. Adeta bağımlılık yapan ve sahip olduğunuz solucanla birlikte büyük puanlar almanıza neden olan Slither.io, son dönemler içerisinde insanların çok fazla değer verdiği oyunlar arasında yer alıyor.

19. Okey


İnternet bağlantısı olmadan direkt olarak bilgisayar'a karşı oynama seçenekleri ile sunulan, evde, yolda, çarşıda ve her ortam'da istediğiniz zaman oynama imkanı sunan bir oyun uygulamasıdır. Uygulama içerisindeki oyun yapısı yapay zeka ile gelişmiş düzeyi sunarak yüksek kalitede internet olduğu zamanlar'da online harici zamanlar'da bilgisayara karşı oynama imkanı sunan bir uygulamadır.


20. Hill Climb Racing

Hill Climb Racing
Kısa sürede bağımlısı olacağınız ve fizik tabanlı yapısı sayesinde sürüş oyunlarının en eğlencelisi olan oyunda engebeli yollarda ilerlemeniz ve benzininiz bitmeden varış noktasına ulaşmanız gerekiyor. Oyun içerisinde bisiklet, kamyon, jeep ve tank kullanarak ilerleyebilir ya da aracınızın motor, süspansiyon, lastik gibi parçalarını değiştirerek daha hızlı ve sağlam olmasını sağlayabilirsiniz.





PAYLAŞ