Plate.im yeni özellikleri ile büyümeye devam ediyor - Haberler - indir.com

Plate.im yeni özellikleri ile büyümeye devam ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

3 kişilik bir ekip ile geliştirilmeye devam eden Plate.im uygulaması 6 ay gibi kısa bir sürede 10 bin kullanıcıya ulaşmış durumda. Uygulama hakkında bazı bilgiler veren Plate.im' in kurucu ortağı Serkan Erdoğmuş' un aktardığı bilgilere göre;

Uygulamanın en çok kullanıldığı ülkelerin başında yüzde 79' luk bir oran ile Türkiye ardından ABD, Rusya, Almanya ve diğer Avrupa ülkeleri gelmektedir. iPhone uygulamasını kullanıcılardan aldıkları geri dönüşler sayesinde ve buna ek olarak kendi planları dahilinde hızlı bir şekilde geliştirmeye devam ettikleri ve yeni özelliklerinde eklenmeye devam ettiği bilgisinin yanı sıra Android kullanıcılarından aldıkları pek çok talep üzerinde uygulamanın Android sürümünü de geliştirmeye yakın zamanda başlayacaklarını da belirten Erdoğmuş, mevcut uygulamada kullanıcıların geçirdikleri ortalama sürenin 2 dakika 14 saniye olduğunu ve kullanıcı başına ortalama plaka, marka, model arama sayısının ise 24 olduğunu da belirtti.

Plate.im' in yatırım durumları ile ilgili de bilgi veren Erdoğmuş, Türkiye' den iki, yurtdışından ise bir firmadan görüşme talebi aldıklarını ve bir yatırımcı ile görüşmelerinin de sürdüğünü belirterek, yeni yatırım ve işbirliklerine sürekli olarak açık olduklarını, yapılacak olan yatırımlar sayesinde daha da hızlı büyüyebileceklerini de sözlerine ekledi.

Plate.im ulaşımın sosyal ağı olma yolunda ilerlerken MOVE adını verdikleri konum tabanlı servis üzerine de çalışmalarına devam etmektedir. MOVE, her türlü ulaşım bildiriminin yapılabileceği ve diğer sosyal ağlar ile entegre bir şekilde çalışabilecek bir hizmet olacak. Bu hizmet sayesinde arkadaşlarınızın nereye gittiklerinden anlık olarak haberdar olabilecek ve dilediğiniz arkadaşlarınızı sosyal aktivitelerinize davet edebileceksiniz.

Plate.im, trafikteki sürücülere birbirleri ile tanışma imkanı sağlayan ücretsiz bir sosyal ağ olmasının yanı sıra kullanıcılara araç plakası, marka ve model üzerinden erişebilmelerini sağlamaktadır. Ayrıca uygulama sayesinde trafikte geçireceğiniz sıkıcı zamanları eğlenceli bir hale dönüştürebilirsiniz.

Plate.im uygulamasını iOS cihazlarınıza indirmek için tıklayınız.





PAYLAŞ