Plants vs Zombies Garden Warfare'in PC Çıkış Tarihi Açıklandı - Haberler - indir.com

Plants vs Zombies Garden Warfare'in PC Çıkış Tarihi Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Plants vs Zombies oyun serisinin devam niteliği taşıyan Garden Warfare sürümü Şubat ayında XboxOne ve Xbox360 için piyasaya çıkmış ancak PC sürümü için bir tarih verilmemişti. Bugün ise oyunun PC platformları için oyunun ne zaman yayınlanacağı duyuruldu.

Oyun geliştiricisi PopCap tarafından yapılan duyuruya göre Plants vs Zombies Garden Warfare'in PC sürümü 24 Haziran 2014 tarihinde satışa çıkacak. EA'in dijital oyun platformu olarak bilinen Origin üzerinden satışa çıkacak olan oyunda Garden Variety Pack ve Zomboss Down paketlerindeki tüm içeriklerde oyunculara sunulacak.

Plants vs Zombies Garden Warfare PC

Xbox platformlarında yayınlandıktan sonra oyun severler tarafından son derece olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten oyunun yapımcılarından Brian Lindley, bilgisayar oyuncularının da yaz aylarının başında bu heyecana ortak olacaklarından dolayı memnun olduklarını açıkladı.

Konuyla ilgili bir de duyuru videosu yayınlayan PopCap'ın Plants vs Zombies Garden Warfare'in PC sürümüne ait bu videosunu izleyebilir ve Plants vs Zombies serisinin önceki sürümlerine ait mobil oyunlarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.




Plants vs Zombies Garden Warfare PC Duyuru Videosu


PAYLAŞ