Hem mobil hem de masaüstü oyun dünyasının en beğenilen yapımlarından olan Plants vs. Zombies serisinin TPS türündeki yeni oyunu Garden Warfare: Zombie için yayınlanan fragman videosunu haberimizde bulabilirsiniz.

Plants vs. Zombies serisine farklı bir bakış açısı kazandıran oyunda zombilerden ya da bitkilerden seçeceğiniz karakterleri yöneterek, oyunda bulunan çoklu oyuncu modu sayesinde diğer oyuncular ile savaşarak mücadele edeceksiniz. Son derece eğlenceli bir oyun olan Plants vs Zombies Garden Warfare – Zombie için üreticinin yayınladığı fragman videosunda oyun içi karakterlerin yanı sıra oyun hikayesi hakkında da bilgi sahibi olabileceksiniz.

Plants vs Zombies Garden Warfare - Zombie indir

Yarın itibari ile Xbox 360 ve Xbox One için çıkış yapacak olan oyunun PC ile mobil versiyonları ise ileri ki günlerde yayınlanacak. Serinin önceki versiyonlarını aşağıdaki bağlantılar yardımı ile hem bilgisayarınıza hem de mobil cihazınıza indirebileceğiniz gibi aynı zamanda Plants vs Zombies Garden Warfare – Zombie Fragman videosunu da izleyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir