Plants vs. Zombies 3 geliyor - Haberler - indir.com

Plants vs. Zombies 3 geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-22 11:36:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Eğlence yapılı sevilen oyun Plants vs Zombies oyun serisinin ilk oyunu oldukça sevilen bir yapım olmuştu. Daha sonra ikinci oyunu çıkan oyun için şimdi ise üçüncü sürümü ile gündeme geldi. Son olarak 6 yıl önce gibi bir sürede karşımıza çıkan serinin ikinci yapımı sonrasında, PopCap Games tarafından oyununu 3.sürümünün geliştirmelerine başlandığı açıklandı. Plants vs Zombies sadece PC değil akıllı telefon ve tablet sürümlerine gelmesi ile beraber ise birçok oyuncunun vazgeçilmezleri arasına girmişti. İlk sürüm 5 Mayıs 2009 tarihinde piyasaya sürülmüş olup, beklenenden çok daha fazla yoğun bir ilgi görmüştü. Bu ilgi sonrasında ise macOS ve PC sonrasında 11 farklı platform için de çıkışını gerçekleştirdi.

Plants vs Zombies 3 Yakında Geliyor

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 Duyuruldu! - E3 2015Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 Duyuruldu! - E3 2015

Serinin üçüncü yapımını deneyimlemek istiyorsanız ise, henüz resmi test aşamasına girmeyen oyuna kayıt olmanız gerekiyor. Yeni bir macera ve hikaye barındıran Plants vs Zombies 3, henüz resmi test aşamasına girmediği için çeşitli hataları da içerisinde barındırıyor. Pre Alpha dönemi olan bu versiyonda geliştiricilerin gereksinimleri analiz etmesi sağlanıyor. Bu sayede kullanıcıların geri bildirimleri oldukça önemli olurken şirket tarafından neden üçüncü oyunun geliştirildiği açıklandı. PopCap Games bu noktada Plants vs Zombies serisinin oldukça fazla sevildiği ve üçüncü oyun fikrinin ise yeni jenerasyon ile alakalı olduğu ifade ediliyor. Şirket bu noktada 2000 neslinin dikkatini çekmek istiyor.

Oyunu deneyimlemek istiyorsanız ilk olarak Android akıllı telefona ihtiyacınız bulunuyor. En düşük olarak Android 7 sürümlü bir model ile kayıt olmanız gerekiyor. PopCap Games bu noktada kayıt olunması için ise Android 6 Marshmallow sürümünün de yeterli olduğunu belirtiyor. Android 6 ve üzeri cihazlar ise bu oyunu daha performanslı bir şekilde açabilecek. Oyunun henüz çıkış tarihinin açıklanmadığını belirtelim.  


Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2'nin Çıkış Tarihi AçıklandıPlants vs. Zombies: Garden Warfare 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı

PAYLAŞ