Pixel 3'ün tanıtım tarihi ve yeri belli oldu - Haberler - indir.com

Pixel 3'ün tanıtım tarihi ve yeri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-29 16:20:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

Pixel 3 ve Pixel 3 XL tanıtımı için New York’u seçen Google, 9 Ekim 2018 tarihinde Pizel 3 ve Pizel 3 XL’ın tanıtımını yapacak.

Pixel 3 ve Pixel 3 XL duyulduğu günden bu yana hakkında birçok sızıntı, söylenti çıktı. Çıkan bu söylentileri ve sızıntıları ise sizlerle paylaştık. Ancak yeni amiral gemisi Pixel 3 ve Pixel 3 XL’ın tanıtımına çok az bir zaman kaldı. Bloomberg’ten edindiğimiz bilgi doğrultusunda ise Pizel 3 ve Pixel 3 XL’ın tanıtım tarihi belli oldu. Pixel 3 ve Pixel 3 XL tanıtımı için New York’u seçen Google, 9 Ekim 2018 tarihinde Pizel 3 ve Pizel 3 XL’ın tanıtımını yapacak. Büyük heyecan ile lansman gününü bekleyen Google, o güne özel özel sürprizleri olacak. Bahsi geçen sürpriz içerisinde Pixel Watch akıllı saat ve Pixelbook olabilir. Şayet Google’ın ürettiği ürünleri seven bir okurumuz iseniz 9 Ekim tarihini bir yerlere not almanızı tavsiye ediyoruz.

Google tarafından belirtilen tarih ve yer henüz onaylanmadı.

Bloomberg tarafından ulaştığımız tarih ve yer henüz Google tarafından onaylanmadı. Bu sebepten ötürü de size belirttiğimiz tarih ve yerde değişiklik olabilir. Fakat Bloomberg gibi sağlam bilgi kaynağının emin olmadan kesin bir şeyler söyleyeceğini de sanmıyorum. Buna ek olarak Apple’ın Eylül ayında yapacağı tanıtımı düşündüğümüz zaman Google’ın böyle bir harekete geçme olasılığı oldukça yüksek. Bu söyleneni kesin kılacak bir diğer delilimiz ise geçen sene tanıtımı olan Pixel 2’nin tanıtım tarihi gene Ekim olmuştu. Tüm bunları düşündüğümüz zaman ise bu tarih bize kesin olarak geliyor.





PAYLAŞ