Pixel 3 XL için klavyeli kılıf tanıtıldı - Haberler - indir.com

Pixel 3 XL için klavyeli kılıf tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-20 17:10:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Google imzalı amiral gemisi Google Pixel 3 XL için, klavyeli tasarıma sahip yeni kılıf tanıtıldı.

Google’ın Pixel serisinin son ve en çok konuşulan üyesi Pixel 3 XL kullanıcılarına yeni bir haber verildi. Google, ilk çıkardığı Pixel serileriyle istediği başarıyı elde edememişti ve kullanıcılar da sıklıkla problemlerle karşılaşıyorlardı. Amiral gemisi üyesi Pixel 3 XL, bu olumsuzluklardan biraz daha sıyrılabilen bir model olmayı başardı. Son olarak amiral gemisi Pixel 3 XL için, Made for Google kapsamında yeni bir kılıf tanıtıldı. Kılıf, klavyeli olması nedeniyle dikkat çekmeyi başardı.

Google Pixel 3 XL’ın yeni klavyeli kılıfı: Evo Type

Özellikle çentiği ile çok konuşulan Google imzalı Pixel 3 XL, Made for Google kapsamında tanıtılan yeni kılıfla gündeme geldi. Pixel serisi piyasaya sürüldüğü günden beri başarı elde edemeyen bir seri oldu. Pixel 3 XL da olumsuz eleştirilere maruz kalsa da bunlara rağmen ayakta durmaya devam ediyor. Son olarak tanıtılan kılıf Evo Type, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Tech21 isimli firma tarafından tasarlanan yeni kılıf Evo Type, sahip olduğu fiziksel klavyesi sayesinde yazma işinde kullanıcılarına kolaylık tanıyor. Şık tasarımıyla beğenilmeyi başaran kılıf, stand olarak da kullanılabiliyor.

Kılıfla telefonunuz arasında NFC özelliği ile bağlantı kurulabiliyor. Bunun için, kılıfı telefona takıp, Pixel 3 XL cihazınızdan NFC özelliğini aktif etmeniz yeterli. Kılıf üzerinde herhangi bir tuş yer almıyor. Dokunmaya dayalı tuşlar ile klavyenizi kullanabiliyorsunuz. Henüz fiyatı hakkında bilgi verilmeyen kılıf, bahar aylarında satışa çıkabilir.

Google Pixel 3 Lite Hakkında Bilinen Detaylar

Google Pixel 3 XL teknik özellikleri

Ekran: 6,3 inç, 1440 x 2960 piksel, Corning Gorilla Glass 5, P-OLED, 18,5:9 oran

İşlemci ve Grafik Birimi:  Qualcomm Snapdragon 845 – Adreno 630

RAM: 4 GB RAM

Depolama: 64/128 GB depolama alanı

Arka Kamera: 12,2 megapiksel, OIS destekli, f/1.8

Ön Kamera:  8 megapiksel, f/1.8 ve 8 Megapiksel f/2.2 geniş açı

İşletim Sistemi: Android 9.0

Batarya: 3430 mAh

Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 5, NFC, USB Type-C

Boyut ve ağırlık: 158 x 76.7 x 7.9 mm – 184 gram





PAYLAŞ