Pixel 3 ve 3 XL Tanıtımı Öncesinde Cihaz Hakkında Yeni Görseller - Haberler - indir.com

Pixel 3 ve 3 XL Tanıtımı Öncesinde Cihaz Hakkında Yeni Görseller

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-24 16:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google’ın en güçlü ve amiral gemisi seviyesinde yer alan Pixel XL serisinin yeni nesil cihazları ortaya çıkmaya devam ediyor. Pixel 3 ve Pixel 3 XL olacak yeni modellerin tanıtımına az bir süre kala sızıntılar gelmeye devam ediyor. 9 Ekim tarihinde tanıtımı gerçekleşecek olan yeni modeller neler sunacak gelin bakalım. 2018 model amiral gemisi modeller birçok üretici tarafından tanıtılmış durumda. Ancak Huawei gibi Google’da henüz yeni modellerini sunmuş değil. Bu noktada gerçekleşecek etkinlik ile beraber duyuru yapılacak. Uzun zamandır görseller ve teknik detaylara yönelik bilgiler ortaya çıkarken şimdi ise bir başka detay içeriği daha belli oldu.

Pixel 3 XL Yeni Renk Seçeneği

Ünlü sızıntı ve duyumcu kaynağı olan Evan Blass tarafından Pixel 3 ve Pixel 3 XL modeline ait olduğu iddia edilen bazı görseller Twitter üzerinden yayınlandı. Fotoğrafta göreceğiniz modelin ekran boyutları belli oluyor. Modellerden birisinin 5.3 inç büyüklüğe sahip olurken diğerinin ise 6.2 inç olarak gelmesi bekleniyor. Büyük ekranlı modelde yer alan çentik bölümü dikkat çeken noktalardan birisi olmuş durumda. Ancak modellerde yer alacak olan yazılım detaylarına yönelik herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Pixel 3'ün tanıtım tarihi ve yeri belli olduPixel 3'ün tanıtım tarihi ve yeri belli oldu

Bir başka sızıntı içeriğine göre Pixel 3 XL modelinin beyaz renkli versiyonunu geleceği iddia edildi. Ortaya çıkan beyaz renkli 3 XL modelinin arka yüzeyinde yer alan tek kamera kısmı dikkat çekiyor. Ayrıca parmak izi okuyucusunun da arkaya konumlandırıldığı gözükmüş oluyor. Bu durum ile beraber Google’ın henüz ekrandan parmak izi okuma teknolojisine geçiş yapmadığını görüyoruz. Cam arka yüzeye sahip olacak olan Pixel 3 XL modelinin plastik kenar çerçevesine sahip olması bekleniyor. Modellerin Android 9.1 Pie işletim sistemi ile bir ilki gerçekleştirmesi bekleniyor. 9 Ekimde gelecek olan modellerin tüm detaylarını tanıtım akşamı paylaşmış olacağız.  


Google Pixel 3 için ilk adımı attı!Google Pixel 3 için ilk adımı attı!

PAYLAŞ