Pinterest'ten Kullanıcıya Özel İlgi Alanı Sayfası: Interests - Haberler - indir.com

Pinterest'ten Kullanıcıya Özel İlgi Alanı Sayfası: Interests

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya platformu Pinterest, geçen günlerde sunduğu animasyonlu GIF desteğinden sonra şimdi de kullanıcıların ilgisini çekecek pano ve pinleri keşfetmelerini sağlayacak olan Interests sayfasını duyurdu.

Pinterest resmi blogundan yapılan duyuruya göre kullanıcılar yeni Interest aracını kullanarak ilgi duydukları alanlardaki konulara daha kolay bir şekilde ulaşabilecekler. Pinterest'in web sayfasındaki sol üst kısımda yer alan kategori menüsünde ?Preview! Explore Interests? kısmından ulaşılabilecek olan sayfaya şu an sadece kısıtlı bir kullanıcı grubu erişebilmekte. Yeni özellik web üzerinde uygulamaya geçmiş durumda olup yakın bir zaman içerisinde tüm kullanıcılar ve mobil platformlarında kullanımına sunulacak.

Interests

Kullanıcıların mevcut pin'leri üzerinde çalışacak olan Interests özelliği, kullanıcılar ne kadar çok pin'leme yaparsa sayfanın da o kadar çok değişmesini sağlayarak Interest'in daha çok kişiselleştirilmesinin önünü açacak.

Bireysel kullanıcıların ilgi alanları konusunda sadece yeni bir başlangıç yaptıklarını da blog üzerinden belirten Pinterest, daha fazla kişiselleştirme ve kullanıcı deneyimine yönelik daha fazla artırım yapmak için çalıştıklarını da belirterek, henüz bazı eksikliklerin olabileceği Interest özelliği konusunda geri bildirim yapmak isteyen kullanıcıların gözlemledikleri eksiklikleri 'Interests Feedback' sayfası üzerinden bildirmelerini de istedi.

Popüler sosyal medya platformu olan Pinterest'in mobil uygulamalarına sitemiz üzerinden ulaşabilir ve ücretsiz olarak cihazınıza yükleyebilirsiniz.





PAYLAŞ