Pinterest, Yeni 'Pin It' Butonunu Tanıttı! - Haberler - indir.com

Pinterest, Yeni 'Pin It' Butonunu Tanıttı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-03 11:01:57
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Teknoloji

Ülkemizde çok fazla kullanılmayan sosyal medya platformu Pinterest, yer imleme için geliştirdiği butonu Pin It'i tanıttı. Safari, Chrome ve Firefox internet tarayıcıları üzerinden gelen ilgi çekici haberleri, resimleri pinleyerek kendi sayfanızda farklı kategoriler oluşturarak saklamanızı sağlayan Pinterest, son geliştirdiği hızlı yer imleme butonunu bugün görücüye çıkarttı.

Pin It ile makaleler, tarifler, proje fikirleri gibi yazılar arasından ilgi çekici olanlar seçilerek Pinterest'e aktarılıyor. Ayrıca Pin It verileri belli kategorilere ayırarak kaydediyor. Bu da kullanıcıların aradıkları şeyleri anında bulmalarını sağlıyor. 

Şimdiye kadar 50 milyar pinlemenin yapıldığı belirtilen Pinterest, son derece basit bir çalışma mantığı bulunan bu imleme butonu ile sosyal ağda etkileşimi sağlayarak aktif ziyaretçi sayısını arttirmayı hedefliyor. Hızlı olmasından dolayı Pinterest'e zaman kazancı sağlayan Pin It'in bu eğlenceli paylaşımlarını sizin de seveceğinizi umuyoruz.

Pinterest'e gelen Pin It butonunu kullanarak web üzerinden nasıl pin'leme yapabileceğinizi aşağıdaki videodan görebilirsiniz.




Pinterest ile Web Üzerinden Pin Nasıl Yapılır


PAYLAŞ