Pinterest Reklam Programını Aktif Ediyor! - Haberler - indir.com

Pinterest Reklam Programını Aktif Ediyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Sosyal paylaşım sitesi Pinterest, 1 Ocak 2015 tarihinden itibaren Promoted Pins adlı reklam programını devreye alacağını duyurdu. Reklam almaya başlayacak olan Pinterest, 2015'te ciddi bir gelir elde edecek gibi gözüküyor.

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Pinterest, uygulamaya koyacağı reklam programını yaklaşık 7 ay önce BETA olarak kısıtlı bir kullanıcı kitlesi için aktif etmiş ve denemelere başlamıştı. Geçen süre zarfında büyük yol kat eden platform, Promoted Pins adını verdiği yeni reklam modelini yeni yılın ilk gününde tüm dünyada aktif edecek.

Pinterest Promoted Pins

Pinterest deneme süreciyle ilgili bazı veriler de paylaştı. Bu verilere göre; reklamlar ile öne çıkarılan pin'ler yüzde 30'a kadar daha fazla erişime sahip oluyorlar. Hedefli paylaşım konusunda da artış sağlanan yeni modelle birlikte ortalama bir pin, 11 kez re-pin ediliyor.

Özellikle e-ticaret ve kadınların yoğunlukta olduğu alanlarda başarılı sonuçlar elde ettiği ortaya çıkan Pinterest'in bu reklamları, CPM rezervasyon yoluyla markalara sunacağı belirtiliyor.

Promoted Pins

Buna ek olarak Pinterest, markaların sosyal platformu kullanmalarına yardımcı olması amacıyla Pinstitute adlı bir de rehber hazırladı. Bu rehber sayesinde markalar, Pinterest'i en doğru biçimde nasıl kullanacaklarına ve geri dönüşleri nasıl artıracaklarına dair ipuçları bulabiliyorlar.

Pinterest'in Promoted Pins adlı reklam programıyla 2015 yılında başarılı olup olamayacağını ve nasıl bir ilerleme kat edeceğini hep birlikte göreceğiz. Pinterest'in mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ