Pinterest kişiye özel özellikler getiriyor - Haberler - indir.com

Pinterest kişiye özel özellikler getiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-11 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Her ne kadar Instagram gibi popüler bir isim olarak karşımıza çıkmasa da, Pinterest uygulamasının da belli bir kitlesi bulunuyor. Şimdi ise Pinterest için yeni bir özellik devreye girmeye hazırlanıyor. Her pinterest kullanıcısı genel de bir noktada panolarını gözden geçiriyorlar. Bir süre önce kaydetmiş oldukları içerikleri görerek ilk etapta neden kaydettiklerini unutabiliyorlar. Bu durumu fark eden Pinterest ise kullanım alışkanlıklarının gözlemlendiği pandemi dönemi ile beraber artık daha yoğun bir kullanım da bekleniyor. Şirket ise son altı ayda oluşturulan aylık pano sayısında %35’lik artış ve yapılan ortak çalışma ile çalışma kurulu tarafında da eş değer bir yükseliş olduğunu bildiriyor. Piterest, aktif kullanıcılarının “görsel ilhamlarını” daha kolay olarak kullanmalarına yardımcı olmak için kullanıcılar tarafından oluşturulan panolar için yeni bazı araçları kullanıma sundu.

Pinterest için önemli yenilikler geliyor

Pinterest’in başı ”gizlilik politikasıyla” derttePinterest’in başı ”gizlilik politikasıyla” dertte

Pinterest’in getirmiş olduğu yeni özelliklerden ilki, yakın zamanda kaydetmiş olduğunuz içeriğin biraz daha fazla bağlamdan yararlanmasına karşılık Pinlerdeki herhangi bir şeye artık özel olarak kendine notlar ekleyebileceksiniz. 150’den fazla Pin’e sahip olan panolarla sürekli olarak vakit geçiriyorsanız, pinlerinizi daha iyi organize etme ve bıraktığınız notlara dalma seçenekleri de dahil olarak yapabileceğiniz tüm bu işlemlere hızlı bir erişim olarak yeni pano araç çubuğunu kullanabilirsiniz. Belirli pinleri  bir pano içinde favori olarak işaretleyebileceksiniz. Ayrıca panoyu ilk önce bu öğelerin görüntülenmesi şeklinde de sıralama özelliği olarak tercihlerinizi değiştirebilirsiniz.

Kendinize özel notlara sahip olan ve pano düzenine sahip olan pinlere göre sıralama ile oldukça yenilikçi ve daha düzenli bir Pinterest deneyimi kullanıcıları bekliyor. Bu yeniliğin ve böyle bir düzenin uzun bir süredir beklendiği ve nihayet geldiği ise kullanıcıları sevindirecek gibi duruyor. Şuan için bu güncelleme mobil odaklı olacakken, yakın zamanda ise web platformu için de aktif olması bekleniyor.  


İlgili uygulamalar
Pinterest 2020 trendlerini yayınladıPinterest 2020 trendlerini yayınladı

PAYLAŞ