Pinterest Hesabı Silme İşlemi Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Pinterest Hesabı Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-16 13:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Pinterest geçmişten bugüne her türlü fotoğrafın paylaşıldığı ve pano sistemi ile çalışan özel bir sosyal platformdur. Aklınıza gelebilecek her konu hakkında bilgi edinebileceğiniz Pinterest, görsellik konusunda fikir almak istediğiniz de yanınızda olacak en önemli uygulamalardan biridir. Maalesef Pinterest ülkemizde beklediği ilgiyi görmedi. Gerek kategorileri ile gerek zengin görsel içerikleri ile birçok alanda kullanılan Pinterest konusunda sizde faydalanmak istemiyorsanız ve akıllı cihazınızda da bulunmasını istemiyorsanız Pinterest'i hızla silebilirsiniz. Uygulamayı kullanmıyorsanız ve boşuna akıllı cihazınızın saklama alanında yer kaplasın istemiyorsanız hesabınızı silebilirsiniz. 

Pinterest uygulamasını indirdiniz, kullandınız ve artık eskisi kadar uygulamadan keyif almıyorsanız sizde uygulamayı akıllı cihazınızdan silmek isteyebilirsiniz. Pano formatında işlem gören Pinterest uygulaması zengin görsel içerikleri ile kullanıcılara zaman zaman ilgili konular hakkında bilgi veriyor. Düğün konseptleri, gelinlik modelleri, damatlık modelleri, mekan içerikleri ve bununla beraber aynı zamanda daha bir çok kategori hakkında görsellere ev sahipliği yapan Pinterest mobil uygulaması gelişmiş düzeyde özellikleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ülkemizde ne kadar çok fazla rağbet görmese de birçok ülkede en çok indirilen uygulamalar arasında yerini alıyor. Fakat kullanım sonrasında uygulamayı tamamen nasıl sileceğiniz hakkında bilginiz yoksa yazımızı kendinize referans alabilirsiniz. 

Pinterest Nedir, Pinterest Ne Amaçla Kullanılır?Pinterest Nedir, Pinterest Ne Amaçla Kullanılır?

Platformun içerikleri artık size yeterli gelmiyorsa ya da uygulamadan sıkıldıysanız tamamen silerek akıllı cihazınızı bu konu hakkında boşaltabilirsiniz. Kategoriler şeklinde oluşturulmuş pano şeklinde karşımıza çıkan oldukça kullanışlı sosyal ağ platformu Pinterest, erkeklerden çok kadınların beğenisini kazanan içerikler sunuyor. Hediyeler, ev dekorasyonu, dövmeler, fotoğrafçılık, moda, mimari, mizah, sanat, tarih, tasarım, çocuklar ve ebeveynlik, düğünler, saç ve güzellik ve daha birçok içeriğe ev sahipliği yapan Pinterest mobil uygulaması ülkemizde sunulduğu günden bugüne kadar halen çok fazla ilgi görmüyor. Fakat görsel olarak faydalanılacak en önemli uygulamalardan biridir. Uygulamanın şu an ki durumu ise Google+ kadar, hatta daha da az ilgi görerek geri plana atılmıştır.

Buna rağmen halen kullanılmaya devam ediliyor. Sizde Pinterest uygulamasına önceden üye olmuş ve daha sonra üyeliğinizi kapatmak isteyen kullanıcılardansanız yazımızdan faydalanarak Pinterest hesabınızı tamamen silerek akıllı cihazınızdan güvenli bir şekilde kaldırabilirsiniz. Pinterest hesabını silmek oldukça kolay olup sizi yormayacak bir işlemdir. Uygulamanızdan sıkıldıysanız ve artık akıllı cihazınızda bulunmasını istemiyorsanız bir kaç adım ile silerek uygulamanın kapladığı yeri boşaltabilirsiniz. 

Pinterest Hesap Silme İşlemleri

- Pinterest hesabınızdan sıkıldıysanız ve artık silmek istiyorsanız ilk olarak Pinterest hesabına giriş yapın ve daha sonra Ayarlar sayfasına geçiş yaparak işlemlerinize buradan devam edin. 

- Ayarlar sayfasında Hesap Temel Bilgileri sayfasında Hesap yazısının altında yer alan Hesap Devre Dışı Bırak seçeneğine tıklayın.

- Son adım olarak ise Hesabımı Kalıcı Olarak Kapatın seçeneğine tıklayın ve Pinterest hesabınızı tamamen silme işlemlerini tamamen yapın. Son derece kullanışlı adımlar ile sorunlarınızı halledebileceğiniz işlemleri takip edin. Pinterest hesabınızı tamamen silmek için adım adım işlemleri takip edin. 


İlgili uygulamalar
Pinterest İçerik Stratejisi OluşturmaPinterest İçerik Stratejisi Oluşturma
Pinterest'i 4 farklı şekilde daha yaratıcı kullanabilirsinizPinterest'i 4 farklı şekilde daha yaratıcı kullanabilirsiniz

PAYLAŞ