Pinterest, GIF Uzantılı Animasyon Paylaşımını Test Ediyor - Haberler - indir.com

Pinterest, GIF Uzantılı Animasyon Paylaşımını Test Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

İnternet üzerindeki en aktif paylaşım platformlarından birisi olan ve kullanıcıların kısa bilgiler eşliğinde fotoğraf paylaşımı yaptıkları sosyal platform Pinterest, kullanıcıların GIF animasyon paylaşımı yapabilmeleri için testlere başladığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde 'Pinterest Artık Türkçe Oldu' başlıklı haberimizde de paylaştığımız üzere ülkemizdeki kullanıcıları için Türkçe yayına başlayan Pinterest, şimdi de GIF uzantılı animasyon paylaşımına izin vermeyi planladığını duyurdu. Platformun bu özelliğini şu an sadece sınırlı sayıda kullanıcı erişebilmekte ve pano üzerine yüklenen animasyonlar sol alt köşede bulunan 'gif' butonu sayesinde oynatılıp durdurulabilmekte.

 

Yeni özelliğini bir süre test ederek sınırlı sayıdaki kullanıcılardan gelecek geri bildirimlere göre geliştirme çalışmalarını ilerletmeyi planlayan servis test sürecini bitirdikten sonra tüm dünya kullanıcılarının hesaplarında GIF animasyon paylaşımını aktif hale getirecek ancak yetkililer tarafından bu sürecin ne zaman tamamlanacağı ile ilgili bir bilgi henüz verilmedi.

Türkçe olarak kullanabileceğiniz ve önümüzdeki günlerde GIF animasyon paylaşımları yapabileceğiniz sosyal platform Pinterest'e mobil cihazlarınız üzerinden ulaşabilmeniz için Android ve iOS uygulamalarını aşağıdaki bağlantıları kullanarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ