Pinterest Artık Türkçe Oldu - Haberler - indir.com

Pinterest Artık Türkçe Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

2010 yılından bu yana kullanıcılarına resim paylaşımı ve web sitesi içeriği imleme imkanı tanıyan Pinterest, Türkiye'deki kullanıcıları için hizmetlerini Türkçe olarak sunmaya başladı.

Tüm dünyada popüler olarak kullanılan fotoğraf paylaşım ağı Pinterest, Türk kullanıcıların yoğun taleplerine dayanamayarak ve de dünya sosyal ağ sıralamasında ilk 3'e oynayan Türk kullanıcıları için Türkçe olarak yoluna devam etmeye karar verdi. Pinterest gerçekleştirdiği bu yenilik ile daha fazla sayıda Türk kullanıcıyı sosyal ağı üzerine çekmeyi amaçlıyor.

Pinterest'i kısaca ifade etmek gerekirsek; Sosyal imleme siteleri Digg, Reddit ve Stumbleupon gibi sitelerin mantığı ile çalışarak kullanıcılara beğendikleri ya da daha sonra görmek isteyecekleri veya başkalarının görmesini istediği resimlerin imlenebildiği bir sosyal ağ servisidir. Sadece bookmarking ile sınırlı olmayan servis ayrıca kullanıcıların bilgisayarlarında bulunan resimleri de yükleyebilmesine imkan tanımakla beraber profesyonel fotoğrafçılar ve tasarımcılar için de portfolyo oluşturmalarına kolaylık sağlamaktadır.

Bugünden itibaren Türkçe olarak kullanabileceğiniz servise web üzerinden erişilebileceği gibi mobil kullanıcılar için geliştirilen uygulamalar ile de ulaşılabilmektedir. Bu bağlamda Pinterest'e iOS kullanıcıları buraya, Android kullanıcıları da buraya tıklayarak ücretsiz indirebilecekleri uygulama sayesinde mobil cihazları üzerinden erişebilmektedirler. 





PAYLAŞ