Pinterest Android ve iPad sürümleri yayınlandı - Haberler - indir.com

Pinterest Android ve iPad sürümleri yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Seyahat planları, favori yemek tarifleri, moda, ev dekorasyonu gibi konularda paylaşımların sıkça yapıldığı ve yakın bir zamanda üyeliğini herkese açan Pinterest iPad ve Android uygulamalarını da yayınladı. Bunun yanında iPhone uygulamasına da önemli yenilikler geleceğini duyurdular.

Yaklaşık 1 yıldır iPhone uygulaması bulunan Pinterest'in iPad ve Android uygulamalarının olmaması göz çarpmaya başlamıştı. Oldukça kullanışlı gözüken uygulamalar web sitesini aratmayan ve ek özellikleri ile daha fazla etkileşim olanağı da sağlıyor. Pinterest'e bu uygulamalar dışında m.pinterest.com adresinden de mobil cihazlar üzerinden kullanabilmek mümkün. 

Pinterest yeni filtreleme özelliklerine kavuştuPinterest yeni filtreleme özelliklerine kavuştu

Hızlı arayüz, sınırsız içerik!

Görsel paylaşım alanında oldukça fazla kullanılan sosyal medya platformu, blogger ve internette surf yapmayı sevenler için mükkemmel bir kaynak olabilir. Bir çok çeşit ve kategoriye sahip pinterest ile dilediğiniz görseli hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Kaynağı sonsuz olan bu platformda duvar kağıdı, manzara, teknoloji, film, dizi ve daha bir çok içerik için paylaşılmış görselleri gözlemleyebilir veya kullanabilirsiniz.

Kullanmanın yanı sıra siz de fotoğraf çekmeyi ve anı yakalamayı sevenlerdenseniz paylaşımlarınızı burada yapabilir ve kendi kitlenizi oluşturabilirsiniz.

Pinterest iOS

Pinterest Android


Pinterest'in kullanıcı sayısı, 250 milyona ulaştıPinterest'in kullanıcı sayısı, 250 milyona ulaştı
Pinterest Nedir, Pinterest Ne Amaçla Kullanılır?Pinterest Nedir, Pinterest Ne Amaçla Kullanılır?
Pinterest İçerik Stratejisi OluşturmaPinterest İçerik Stratejisi Oluşturma

PAYLAŞ