Pil ömrü ile dikkat çeken Nokia 2.3 özellikleri - Haberler - indir.com

Pil ömrü ile dikkat çeken Nokia 2.3 özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-06 20:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Akıllı telefon üreticisi HMD Global’ın uygun fiyatlı Android akıllı telefon modeli Nokia 2.3’ün tanıtımı yapıldı. 109 Euro fiyat etiketi ile dikkat çeken bu telefon oldukça sade bir tasarıma sahip olarak geliyor. Uygun fiyatlı bir cihaz olduğu için cihazın teknik özelliklerinin de daha giriş ve orta seviye olduğunu söyleyebiliriz. Model 6.2 inç büyüklüğünde 720p çözünürlüklü bir ekrana sahip olarak geliyor. Cihazın yan yüzeyinde Google Asistan servisi için özel bir düğme bulunurken, arka yüzeyi kavramayı kolaylaştıran üç boyutlu bir dokuya sahip durumda.

Nokia 2.3 Teknik Özellikler ve Fiyatı

Nokia'dan 4G destekli tuşlu telefon tanıtıldıNokia'dan 4G destekli tuşlu telefon tanıtıldı

Cihazda 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı bulunacak. İşlemci tarafına geldiğimiz zaman MediaTek’in 12 nm üretim sürecine sahip 2 GHz hızında dört çekirdekli Helio A22 işlemcisini görüyoruz. MicroSD kart ile hafızası artırılabilen bu modelin microUSB ve kulaklık portları yanında FM radyosu da bulunuyor. Cihazın ön tarafında yüz kilidi desteğine sahip 5 megapiksel F2.4 kamera görürken, arka tarafta ise 13 megapiksel çözünürlüklü F2.2 ana kamera ve 2 megapiksellik derinlik algılama sensörü bulunuyor.

4000 mAh’lik bir bataryaya sahip olan model ortalama 2 gün pil ömrü sunmayı hedefliyor. Hızlı şarj desteği yer almayan cihaz Android One programına dahil olduğu için iki yıl boyunca sistem ve üç yıl boyunca ise güvenlik güncellemelerini sorunsuz bir şekilde alabilecek.  


Tanıtımı yapılan Nokia 7.2 özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Nokia 7.2 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ