Piksel Tabanlı Platform Oyunu FFFFF2P (Video) - Haberler - indir.com

Piksel Tabanlı Platform Oyunu FFFFF2P (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Piksellerden oluşan bir oyun dünyasında reflekslerinizi test etme fırsatı bulacağınız FFFFF2P, mobil cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri ve platform oyunudur.

Prensesi kaçıran ve sürekli olarak tepenizde dolaşarak üzerinize reklam blokları atan yaratığa karşı hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz oyunda, yaratığın attığı reklam bloklarını kırmak ve en yüksek puanı elde etmek tek amacınız.

FFFFF2P

Kontrolleri sanal butonlar yardımıyla sağlayacağınız oyunda, yönettiğiniz karakteri sağa, sola ya da yukarı, aşağıya doğru hareket ettirebilirsiniz.

Free-to-Play yapıya sahip olan FFFFF2P'de zorlandığınız bölümleri geçmek ya da karakterinizi güçlendirerek ekstra özellikler kazandırmak için oyun içi satın alma yolundan faydalanabilirsiniz.

Eğer reflekslerinize güveniyor ve piksel tabanlı oyunlardan hoşlanıyorsanız Android, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz FFFFF2P'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan FFFFF2P Oynanış Videosu'nu izleyebilirsiniz.




FFFFF2P Oynanış Videosu


PAYLAŞ