Pikachu'nun yeni tasarımı hayranlarının hoşuna pek gitmedi - Haberler - indir.com

Pikachu'nun yeni tasarımı hayranlarının hoşuna pek gitmedi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-14 14:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Teknoloji

2019 yılının Mayıs ayında vizyona girecek ola Po kemon: Pikachu ( Pokemon: Detective Pikachu) isimli filmin yayınlanan fragmanında yer alan Pikachu karakteri hayranları trafından hoş karşılanmadı. Filmde yer alacak olan Pikavhu karakterinin tasarımı sarı ve kalın bir kürke sahip olması nedeniyle hayranların tepkisi ile karşı karşı kaldı. Sosyal medya platformlarında tepkilerini gösteren hayranlar, yapılan bu hareketin orijinal karaktere bir hakaret olarak nitelendirirken iğrenç olduğuna dair yorum yapmayı ihmal etmediler. 

Sony'nin 'Pikachu' kod adlı telefonun detayları!Sony'nin 'Pikachu' kod adlı telefonun detayları!

Bazı Pikachu hayranları ise bu tasarımı gayet gerçeğe yakın bularak beğendiğini ifade etti

Beğenmeyen hayranların yanında filmde kullanılacak olan Pikachu karakterini beğenen hayranlarda oldu. Hatta sosyal medya platformlarında filmde kullanılacak Pikachu karakterini gerçeğe çok yakın olduğunu ve hatta çok başarılı bulduklarını ifade ettiler. 1993 yılında ise Japonya menşei olan dünyanın en büyük oyun firmalarından birisi olan Nintendo ise ilk kez Pokemon'ları bir oyun olarak oyun piyasasına sürdü. Oyıllardan hemen sonra ise Pokemon tüm dünyada hayran olunan bir fenomen haline geldi. 1990'lı yılların sonlarına doğru ise televizyonlarda yayınlanan bir çizgi film olan Pokemon, 120'den fazla ülkede çizgi film gösterime girdi. 

Pokemon filmi ilk yayınlandığı yıllarda Pikachu konuşamıyordu

Pikachu karakterini ise seslendiren kişi, o dönem Warner Bros'un yapımcısı Ryan Reynolds seslendirmişti. Serinin orijinalinde ise Ash Ketchum isimli karakterin ilk pokemonu olaPikachu konuşamıyor sadece kendi ismini söyleyebiliyordu. Yaptığı oyun videoları ile tanınan YouTube ünlülerinden olan Joshua  Wittenkeller ise Pikachu'nun yeni tüylü halinin korkunç olduğunu ifade etti. Kimi Pokemon hayranları ise filmde kullanılacak olan yeni tasarımlı Pikachu karakterinin oldukça başarılı ve tatlı olduğu yönünde. Bakalım yapımcı tarafından nasıl bir açıklama gelecek. Bunu hep birlikte göreceğiz. Bizi okumaya devam edin.

 

 

 


Pikachu Tasarımlı Tanışabilir Şarj Aleti Piyasaya ÇıktıPikachu Tasarımlı Tanışabilir Şarj Aleti Piyasaya Çıktı

PAYLAŞ