Pikachu Tasarımlı Tanışabilir Şarj Aleti Piyasaya Çıktı - Haberler - indir.com

Pikachu Tasarımlı Tanışabilir Şarj Aleti Piyasaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-09 11:15:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Akıllı Telefonlar

Taşınabilir şarj cihazları yani daha çok kullanılan adı ile powerbank'ler insan hayatında önemli bir yer tutmaya başladı. Taşınabilir şarj cihazlarının kullanımı gün geçtikçe artarken şirketlerin bu alandaki rekabeti de yüksek bir ivme göstermeye başladı. Pek çok marka farklı tasarım ve güç seçenekleri sunarken yeni bir hamle de Oppo'dan geldi. 

Pikachu Tüm İlgileri Üzerine Çekiyor

Bir dönemin efsane çizgi filmi Pokemon ile hayatımıza giren Pikachu karakterinden ilhamla özel bir powerbank üretildi. Pikachu ismiyle piyasaya çıkacak olan cihazın tasarımı da Pikachu'ya benzer bir şekilde geliştirildi. Oppo ve Pokemon Company iş birliği ile piyasaya sürülecek olan taşınabilir şarj cihazı hem tasarımıyla hem de güçlü özellikleriyle şimdiden ilgileri üzerine topluyor. 
 
Pikachu powerbank, 10000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip.  SuperVOOC özelliği sayesinde istasyondan 50W seviyesinde enerji çıkışı sağlayabilen cihaz, uyumlu Oppo cihazları da aynı prize bağlamış gibi hızlı bir şekilde şarj edebilecek.
 
Pikachu tasarımıyla beğenileri toplayan taşınabilir şarj cihazı aynı zamanda ince yapısı ile kullanıcıların ilgisini çekiyor. Cihaz, akıllı telefonları şarj ederken ekrana Pikachu animasyonları da yansıtacak! Oppo tarafından piyasaya sürülecek olan Pikachu powerbank'in 58 dolar üzerinden fiyatlandırılması bekleniyor. 

Oppo A7'nin Tüm Özellikleri Belli OlduOppo A7'nin Tüm Özellikleri Belli Oldu



Oppo R17, Avrupa'da RX17 adını alacakOppo R17, Avrupa'da RX17 adını alacak

CyanogenMod OPPO N1 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ