Pic A Moment, Fotoğrafları Harita Üzerinde Gösteriyor - Haberler - indir.com

Pic A Moment, Fotoğrafları Harita Üzerinde Gösteriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Wunderman adlı bir reklam ajansının Buenos Aires ofisi tarafından geliştirilen Pic A Moment uygulaması, kullanıcıların herkese açık olarak yükledikleri fotoğrafları harita üzerinde yansıtarak takip edilmesini sağlıyor.

Fotoğrafların zaman tüneli de diyebileceğiniz uygulama sayesinde kullanıcılar harita üzerinde belirledikleri ilgili mekanlara ya da bölgelere ait çektikleri fotoğrafları yükleyebilmekle beraber, bu fotoğrafları günler hatta haftalar öncesinden yüklemiş olsalar ile yine harita üzerinde gözlemleyebiliyorlar. Şimdilik sadece iOS kullanıcıları için yayınlanan uygulama harita üzerinde sadece fotoğrafları değil aynı zamanda videoları da gösterebilme özelliğine sahip.

Türkiye'deki kullanıcılar için test edilen uygulama, genel olarak Instagram üzerinden yer bildirimi ile yüklenen fotoğrafları harita üzerinde göstermekle beraber platform üzerinden fotoğrafların yer aldığı uygulamalara da direkt yönlendirme yapılmakta. Mesela uygulama ile arattığınız herhangi bir mekandan yüklenen Instagram fotoğrafı üzerine tıklandığında Pic A Moment uygulamasından çıkarak doğrudan Instagram uygulamasına geçiş yapılabiliyor ve bu sayede de fotoğrafı kim yüklediyse o kullanıcının profilinde bulunan detaylara ve diğer fotoğraflarına da bakılabiliyor.

Son olarak uygulamanın en önemli ve dikkat çeken özelliği ise; geçmişte yüklenen fotoğraflara bakmak istediğinizde o fotoğrafların yüklendiği güne ait hava durumunu da gösterebilmesidir. Örneğin bundan tam 1 ay önce yani 6 Aralık günü yüklenen fotoğrafları görüntülemek istediğinizde Pic A Moment, size 6 Aralık günündeki hava durumunu da gösterebiliyor.

Tamamen ücretsiz olarak iOS sistemine sahip telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz uygulamayı sitemiz üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz.




iPhone için Pic A Moment Tanıtım Videosu


PAYLAŞ