PHPKonf: İstanbul PHP Konferansı başlıyor! - Haberler - indir.com

PHPKonf: İstanbul PHP Konferansı başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-05-20 09:53:46
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Türkiye'nin yazılım geliştiricilere hitap eden önde gelen konferanslarından PHPKonf, bu haftasonu yani 21-22 Mayıs'ta Bahçeşehir Üniversitesi'nin Beşiktaş Kampüsü'nde düzenleniyor.

İstanbul PHP topluluğu tarafından düzenlenen PHP Konferansına sen de davetlisin! Dünyanın ve Türkiye'nin önemli PHP uzmanlarının yer alacağı 2 gün sürecek bu konferans için hemen biletini al, PHP ve yeni teknolojiler hakkında yapılacak konuşmaları kaçırma!

Yalnızca PHP değil; modern web teknolojileri, önyüz geliştirme, yazılım testi, mobil platformlar ve yazılım geliştirmenin sosyal boyutlarının da ele alınacağı PHPKonf'u Istanbul PHP Topluluğu organize ediyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan konferansın ana sponsorları arasında ise Teknasyon Teknoloji, Radore, Netsparker, PayU ve Freebird Systems yer alıyor.

Katılımcılarına 2 gün süreyle dopdolu bir program sunan PHPKonf'un yurtiçi ve yurtdışından oldukça değerli konuşmacıları bulunuyor. Öne çıkan konuşmacılar arasında ilk akla gelen isimler olarak SensioLabs'dan Fabien Potencier, Microsoft'tan Ahmet Alp Balkan, Magento'dan Ben Marks, PayU'dan Valentin Stantescu, GitLab'den Fatih Acet ve Hepsiburada.com'dan Gamze Ekinci sıralanabilir.

Kimler katılmalı?

PHPKonf'a yazılım geliştiren, yazılım geliştirmek isteyen ve yazılım geliştiricilerle aynı ekiplerde çalışan başka uzmanlık alanlarına sahip herkes katılabilir. Katılımcılarına 2 gün boyunca 2 farklı salonda paralel olarak 35 adet oturum izleme şansı tanıyan konferansın, yazılım geliştirmeyle alakalı her türden katılımcı için yarar sağlayabileceğini söyleyebiliriz.

Sitemiz indir.com'un da sponsorları arasında yer aldığı PHPKonf etkinliği ile ilgili tüm detaylara PHPKonf web sitesinden ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ