PHP Konferansı, 22 Şubat'ta Bahçeşehir Üniversitesi'nde Başlıyor - Haberler - indir.com

PHP Konferansı, 22 Şubat'ta Bahçeşehir Üniversitesi'nde Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Varolduğu günden bu yana popüler olan PHP programlama dilinin, kendisi gibi güçlü teknolojiler ile birleştirildiğinde neler yapılabileceğini görmek ve tartışmak isteyen katılımcılara açık olan PHP Konferansı, 22 Şubat 2014 Cumartesi günü, 09:30-18:00 saatleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Genel olarak web teknolojilerinin ele alınacağı web teknolojileri ile ilgilenen herkesin katılabileceği etkinlikte PHP dışında ElasticSearch, MongoDB, Doctrine ve Nginx gibi konularda tartışmaya açık olacak. Birbirinden değerli ve alanında uzman olan konuşmacıların yer alacağı etkinlikte; dünya devi Amazon'a partner olan Ubit'in CEO'su Önder Us ile konferansın organizatörü Ubit çalışanı Emir Karşıyakalı'nın yanı sıra Limango'dan Osman Üngür, SonsuzDöngü'den Osman Yüksel, EBA'dan Hüseyin Mert, OkulBilişim'den Tayyar Beşik, Markafoni'den Burak İbrahim Gündüz, Atölye 15'den Muhittin Özer, Paylas.com'dan Bahadır Kandemir gibi isimleri dinleme fırsatı da bulacaksınız.

Ayrıca PHP ile Test Güdümlü Geliştirme, REST yoluyla Web Servis Geliştirme, Nginx ile yüksek performans, Startup'ınıza MongoDB ile hız verin, İlişkisel Veritabanları ve Doctrine gibi konu başlıkları da konferans'ta tartışılacak konular arasında yer alıyor.

indir.com'da sponsoru olduğu bu etkinliğe sizde sponsor olmak istiyorsanız [email protected] adresine mail gönderebilir, etkinliği @phpkonf Twitter sayfası üzerinden takip edebilir ve etkinlik biletinizi Eventbrite üzerinden ücretsiz olarak alabilirsiniz.





PAYLAŞ