Photoshop'un Tam Sürümü iPad'e Gelecek - Haberler - indir.com

Photoshop'un Tam Sürümü iPad'e Gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-17 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple'ın son işletim sistemi sürümü olan iOS 11 ile beraber birçok yenilik görmüştük. Bu yeniliklerin birisi ise iPad cihazlarda meydana gelmişti. Artık iPad modellere çok daha fonksiyonel yeni özellikler kazandırılmış ve model oldukça işlevsel bir cihaz haline dönüşmüştü. Ancak bu özelliklere rağmen hala iPad üzerinde bazı programlar tam performanslı bir şekilde bulunmuyordu. Bu programlardan birisi olan Photoshop için artık 2019 yılı ile beraber iPad üzerinde tüm özelliklerin başarılı bir şekilde yer alacağı ve diğer yandan farklı platformlardaki Photoshop programları ile eş zamanlama özelliğinin devrede olacağı ifade edildi.

Adobe cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmiş olmasada, Adobe Creative Cloud ürün müdürü olan Scott Belsky tarafından bu geliştirmenin yapılması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi. Resmi duyurunun ise bu yılın Ekim ayı ile beraber yapılması düşünülürken tam olarak piyasaya çıkışının ise 2019 yılını bulabileceği ifade ediliyor. Ürün henüz geliştirme sürecinde olduğu için ise net bir tarih paylaşılmış değil. Photoshop'un hızlı ve basit özelliklere sahip bazı Adobe ürünleri halihazırda iOS platformlarda yer alıyor. Ancak Photoshop'un sunmuş olduğu pratiklik PC ve Mac platformlarında olduğu gibi olmuyordu.

Photoshop'un eksik olduğu bu alanda ise çeşitli mobil düzenleme uygulamalarını görmüştük. Ancak gereken esneklik ve özellik zenginliği ise henüz yer almıyordu. Adobe'nin sunacağı bu yeni çözüm ile beraber birçok kişinin yoğun bir ilgi göstermesi ve bu yönde abonelikler başlatacağı bekleniyor. Geliştirilmeye henüz devam eden Adobe Photoshop iPad sürümünün ne gibi farklı yetenekler sunacağı ve detayları henüz belli olmuş değil.





PAYLAŞ