Photoshop Express, Windows Phone için Yayınlandı - Haberler - indir.com

Photoshop Express, Windows Phone için Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyanın en iyi görsel düzenleme yazılımlarından birisi olan Photoshop serisinin mobil üyesi Adobe Photoshop Express, bugün itibarıyla Windows Phone cihaz kullanıcıları için indirmeye sunuldu.

Uzun zamandır Android, iOS ve Windows 8.1 platformlarında kullanılabilen Adobe Photoshop Express'in Windows Phone için yayınlanan versiyonu da tüm temel fotoğraf düzenleme işlevlerinin kolay bir şekilde yerine getirilmesini sağlıyor.

Adobe Photoshop Express Windows Phone

Uygulama sayesinde görseller üzerinde kesme, kırpma, döndürme, açı düzeltme, kırmızı göz giderme, gölge giderme, parlaklık ve pozlama gibi işlemleri yapabileceğiniz gibi her türlü renk ayarını da kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Sadece tek bir dokunuş ile fotoğraflarınıza 20'nin üzerinde filtre uygulayabilen Adobe Photoshop Express, gelişmiş otomatik düzenleme imkanını da sizlere sunabiliyor. Paylaşım odaklı yapısıyla da dikkat çeken uygulama ile çalışmalarınızı Facebook ya da Instagram üzerinde paylaşabileceğiniz gibi SMS temelli olarak gönderim de yapabilirsiniz.

Ücretsiz olarak bugün indirmeye sunulan Windows Phone için Adobe Photoshop Express'in yanı sıra diğer platformlardaki uygulamaları aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ