Photoshop CC'ye 3 Boyutlu Baskı Desteği Geldi - Haberler - indir.com

Photoshop CC'ye 3 Boyutlu Baskı Desteği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Yazılım

Grafik tasarımcılar arasında en çok kullanılan ve tasarım dünyasının başarılı yazılım sağlayıcıları arasında yer alan Adobe, günümüzün gereklerini göz önüne alarak geliştirdiği üç boyutlu baskı desteğini Photoshop CC'ye ekledi.

Üç boyutlu tasarım alanında uzun süredir pek çok imkanını kullanıcılarına sunan Adobe Photoshop CC, kullanıcılarına üç boyutlu baskı yapabilme desteğini vermesinin yanı sıra eklenen üç boyutlu tasarımların düzenlenmesine, yeni içerikler oluşturulmasına ve şimdilik sadece belirli üç boyutlu yazıcılar ile Shapeways gibi çevrim içi baskı servisleri üzerinden baskı yapılabilmesine imkan tanıyor. 

Ayrıca tasarımcıların daha kaliteli ve etkili sonuçlar alabilmesi için otomatik düzeltme ile özel destek ekleme özelliğini de Photoshop CC'ye ekleyen Adobe bu yenilik ile daha çok üç boyutlu yazılımlara yardımcı olacak bir görev üstlenmiş durumda. Adobe Photoshop CC'nin deneme sürümünü sitemizden indirebilir ve üç boyutlu baskı desteği hakkında hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Photoshop CC 3 Boyutlu Baskı Desteği Tanıtım Videosu


PAYLAŞ