Philips Momentum 436M6VBPAB inceleme - Haberler - indir.com

Philips Momentum 436M6VBPAB inceleme

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-03 10:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : İnceleme

2018 yılının Ekim ayında sunulan Philips Momentum, Türkiye pazarında da yerini alarak satışa sunuldu. 

43 inç ekran boyutuna sahip olan Philips Momentum, 4K deneyimi sonuna kadar size yaşatıyor. Hdr destek özelliği bulunduran Philips Momentum, hem profesyonel kullanıcılara hem de oyun severlere hizmet vermek için üretilmiş bir televizyon. Philips Momentum, devasa bir ekrana sahip olma özelliğinin yanında, aynı zamanda Quantum Dot panel teknolojisi kullanılmış. Ambiglow ismi verilen ışık teknolojisinden yararlanan televizyon, daha pek çok özelliği bünyesinde barındırıyor. 

Film izlemeyi sevenler için biçilmiş kaftan

Geniş çalışma alanı isteyen insanlar için özel olarak tasarlanmış olan Philips Momentum, 43 inç ekran boyutuna sahip olması sizin gözünüzü korkutmasın. Çünkü evinizde çok fazla yer kaplamayacaktır. Siyah ince ekran çerçeveleri metalik standıyla oldukça şık bir tasarıma sahip olan Philips Momentum, özellikle geceleri karanlık bir ortamda odaya hoş bir hava katıyor. LED ışık komsepti taşıyan televizyon, etkili bir çalışma ortamı oluşturmanıza yardımcı olduğu gibi, aynı zamanda odanıza hoş bir hava kattığını da söyleyebilirim. Az öncede söylediğim gibi oyun severlerin bir hayli hoşuna gidecek olan bu televizyonda film izlemek ayrı bir zevk. Film severlere de fazlasıyla hitap eden Philips Momentum, film gecelerinize eşlik edeceğinden hiç şüphem yok.

https://www.indir.com/haberler/yilin-en-iyi-oyunu-sonunda-belli-oldu

Sizlere birde taşıdığı özellikleri kısaca anlatan bir liste hazırladım. Bu listede televizyonun hangi özellikleri taşıdığını görmüş olacaksınız. İşte listede yer alan özellikler şu şekilde sıralanıyor;

  • Parlak
  • HDR desteği
  • Adaptive-Sync desteği
  • Geniş renk gamutu
  • Tasarım
  • İmaj kalitesi
  • Doğal kontrast oranı
  • Uzaktan kontrol




PAYLAŞ